Нови инфрачервени и електрически нагреватели от Vaillant

Немският производител на отоплителни системи Vaillant значително разширява асортимента си с нови инфрачервени и електрически нагреватели и конвектори. Старите сгради могат лесно да се модернизират с индивидуалните нагреватели, а добре изолираните нови сгради могат бъдат лесно и ефективно отоплявани с минимални усилия за монтаж на телата.

Белите инфрачервени нагревателни панели са с дебелина 17 мм и могат лесно да се монтират както на стените, така и на таваните. Управлението на устройствата се извършва от електронни, безжични стайни термостати и модули за прием на настройките. Системата практически няма необходимост от поддръжка и се предлага с петгодишна гаранция за панелите. Телата се предлагат в пет размера с мощност от 300 до 1000 вата.

Устройствата от новия серия електрически конвектори VER също са снабдени с електронен контролер за стайната температура. Гъвкавата функция за стартиране на контролера позволява да се достигне желаната зададена температура в желаното време. Времевият контрол на системата и опцията за изключване при отворен прозорец допълнително осигуряват спестяване на енергия. Електрическите конвектори VER са особено подходящи за модернизация на отоплението в по-малки помещения.


Вижте също...