pixel

Нови интелигентни кабелни дистанционни контролери BRC1H от Daikin

Новите кабелни дистанционни контролери BRC1H от Daikin са не само интелигентни, но и много елегантни. Японският им дизайн вече спечели специализираните награди Red Dot и iF Design. Контролерите BRC1H се предлагат в три цвята: бял, сребърен и черен, вписвайки се безпроблемно във всеки интериор. Те могат да бъдат инсталирани във всяко модерно интериорно пространство – от офиси и хотелски стаи до магазини, медицински сгради и, разбира се, жилища.

Потребителите могат да контролират температурите и да следят използването на енергия от смартфон и имат достъп до още множество функции, като: ограничение на температурния обхват, регулируем детектор за присъствие и сензор за пода, автоматично рестартиране, таймер за автоматично изключване.

Ограничението на температурния диапазон означава, че ще спестите енергия, като определите лимити за ниска температура в режим на охлаждане и за висока температура в режим на отопление. Уредът следи консумацията на енергия, а индикаторът kWh показва индикативната консумация на енергия за последния ден / месец / година.

Можете да програмирате до три независими сезонни графика на температурите, които ви позволяват лесно да превключвате между тях през цялата година – например лято / зима / междинен сезон. Настройките на менютата могат да бъдат индивидуално блокирани или ограничени, а външното тяло може да бъде настроено на тих режим. Контролерът е снабден и с часовник, който се актуализира автоматично за лятното часово време.

Може да харесате още...