Новите, инверторни термопомпи въздух-вода GT – практични, ефективни и икономични

Guangteng

Екотерм Проект“ ЕАД предлага на българския пазар най-новите термопомпи, на китайския производител Foshan Guangteng New Energy Co.,Ltd. Компанията е член на Китайската асоциация за хладилна и климатична индустрия и на Асоциацията за опазване на енергията и е в тясно сътрудничество с Emerson и Grundfos. Продукцията се произвежда съгласно внедрената система за управление на качеството EN ISO 9001.

Предлаганите DC моноблок инверторни термопомпи въздух-вода GT (Guangteng) могат да се използват за отопление и охлаждане, и подгряване на вода за битови нужди. Термопомпите отговарят на изискванията на Erp директивата, сертифицирани са от TÜV SÜD Product Service GmbH и имат СЕ маркировка със съответните енергийни етикети. Гамата продукти включва уреди с отоплителна мощност 6.0, 10.2, 13.0, 15.2 и 18.3 kW (при A7/W35).

Guangteng

Предимства

Guangteng Икономична работаЕнергоспестяваща технология – по-ниски разходи за отопление, в сравнение с тези на  природен газ, пропан-бутан и пелети.
Guangteng Интелигентно размразяване – Интелигентна функция срещу замръзване –  времето на цикъла на размразяване се променя, в зависимост от температурата и се  намалява ненужното размразяване, коетои прави уреда по-енергийно ефективен.
Guangteng Безопасност – Работа при висока ефективност, без пламъци, изпарения и дим. Водните и електрическите връзки са надеждно изолирани.
Guangteng Постоянно захранване с топла вода – Осигурява топла вода, без значение от сезона, климата, метеорологичното време и час от денонощието,  за разлика от слънчевите колектори, които трябва да са насочени към слънцето.
Guangteng Лесна работа – Интелигентна система за управление, която позволява удобна и лесна работа.
Guangteng Природосъобразни – Минимални емисии на CO2 в атмосферния въздух.

Термопомпите използват технологията EVI и работят ефективно при ниски, външни температури на въздуха, до -25°C. Същевременно лесно и бързо могат да достигнат максималната температура на изходящата вода, до 60°C.

DC моноблок инверторни термопомпи въздух-вода GT работят икономично. Потребителите могат да бъдат сигурни в енергийните си спестявания, при извършване на инвестиция за закупуване на уреди.

В сравнение с газов, електрически или котел с друго гориво, термопомпата може да произвежда до четири пъти повече енергия, отколкото самата тя използва по време на работа. Тази топлина може да се използва в централно  или подово отопление и битова гореща вода. Системата с термопомпа намалява емисиите на CO2 в сравнение с котлите на нафта, газ или пропан-бутан, което е голям принос в борбата с изменението на климата.

Guangteng

Разходи за отопление в лева/kWh с ДДС

Термопомпите притежават интелигентна система за управление. Посредством WI-FI функция за управление на уреда, през интернет приложение, Вие можете да включвате/ изключвате термопомпата, да задавате температурата на водата, да избирате режим на работа и да задавате времеви интервали за работа на уреда, от Вашия смарт телефон, таблет и компютър.

Guangteng

Може да задавате и наблюдавате температурата във Вашия дом, чрез приложение от мобилния си телефон и регулирането на температурата е на една ръка разстояние.

Предлаганите термопомпи GТ могат да бъдат адаптирани към съществуващи инсталации. Те са тихи, компактни и леки – заемат минимално пространство и позволяват различни варианти за монтаж. Уредите имат висока надеждност и ниски експлоатационни разходи. С използването на този уред ще се радвате на гарантиран комфорт в дома си през цялата година.

Guangteng

Технически данни

Guangteng

A7/W35: Температура на външния въздух 7°С DB/6°C WB; Температура на водата вход/изход 30°С/35°С;
A2/W35: Температура на външния въздух 2°С DB/1°C WB; Температура на водата вход/изход 30°С/35°С;
A-7/W35: Температура на външния въздух -7°С DB/-8°C WB; Температура на водата вход/изход 30°С/35°С;
A35/W7: Температура на външния въздух 35°С; Температура на водата вход/изход 12°С/7°С.

Интелигентно управление на уреда

Контролерът е фабрично инсталиран вътре в устройството, зад предния панел. Термопомпата може лесно да се настройва, като работата с уреда няма да затрудни потребителя, независимо от нивото на техническите му познания.

Guangteng 1 Режим охлаждане
2 Режим отопление
3 Режим БГВ
4 Режим размразяване
5 Работа компресор
6 Работа вентилатор
7 Работа водна помпа
8 Включен електрически нагревател
9 Заключване на бутоните
10 Часовник
11 Таймер включен
12 Таймер изключен

Моноблок термопомпите въздух-вода серия GT са екологично решения за вашия дом с  отлична, сезонна ефективност (клас  А++). И най-важното термопомпите Guangteng са най-изгодното решение за нуждите на едно домакинство за отопление, охлаждане и подготовка на битова гореща вода.

Изключителен представител на Guangteng за България е Екотерм Проект ЕАД

Екотерм Проект продължава да предлага атрактивни решения в HVAC сектора и да предлага продукти, отговарящи на най-високите изисквания на потребителите. Повече информация, за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти, може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на eratobg.com  или на страниците на фирмата във Facebook и Instagram.

Може да харесате още...