pixel

Новите модерни и ефективни тръбни отоплителни тела на GreenEcoTherm

Като лидер на пазара на отоплителна техника в България, фирма Екотерм Проект отново предлага на своите клиенти перфектно решение при избора на тръбни тела за отопление. Изделията от новата колекция с марка GreenEcoTherm се отличават със съвременен дизайн, високо качество и конкурентни цени. Предназначени да задоволят и най-взискателните клиенти, лирите вече излизат от банята и кухнята и могат да бъдат монтирани във всеки кът на Вашия дом. Благодарение на революционните дизайнерски решения и разнообразието от размери, новите тръбни отоплителни тела се съчетават лесно с интериора и архитектурата на всяко помещение.

Днес все по-актуален става въпросът за отоплението. Лирите с марка GreenEcoTherm предлагат освен това красив дизайн и подходящ завършек за интериора на дома.

При производството на тръбните отоплителни тела се използват висококачествени материали, като вложената стомана отговаря на нормите DIN2394, TS EN 10219-2, TS EN 10305-3. Всички изделия се тестват при налягане от 13 бара, имайки предвид че максимално допустимото работно налягане е 10 бара, което е признак за високо качество на продукта и прецизност в детайлите. Заедно с това монтажът е изключително опростен. Същото важи и за почистването и поддръжката на тези изделия.

Лирите вече се нареждат сред най-търсените отоплителни тела, благодарение на тяхното усъвършенстване през годините. Клиентът може да направи своя избор между боядисано или хромирано външно покритие, като се вземе под внимание ефективността при двата вида. Също така тръбните отоплителни тела се произвеждат в различни цветове и размери, за да може клиентът да получи продукт с естетически издържан дизайн.

Инсталацията е изключително опростена, но е добре да се обърне внимание на няколко факта. Важно е да се внимава материалите, използвани в отоплителната система, да бъдат произведени от една и съща суровина, за да не се образуват корозия или дупки. В такъв случай задължително трябва да се сложи инхибитор във водата. След като отоплителното тялото се свърже към инсталацията, въздухът в него задължително се отнема, за да се постигне равномерно затопляне и добра ефективност.

Чрез използването на новите тръбни отоплителни тела Вие пестите енергия, тъй като топлината се пренася с по-малко количество вода. Също така спестявате време и усилия, благодарение на лесен монтаж и можете да бъдете сигурни в качеството на продукта, тъй като преди продажба вече е преминал през редица тестове и отговаря на нужните изисквания. Те са практични за поддръжка и почистване и дават възможност за избор благодарение на пъстрата гама от модели, отговарящи на различните вкусове.

Повече за моделите и размерите на новите тръбни отоплителни тела с марка GreenEcoTherm с 5-годишна гаранция може да намерите на уебстраницата на компанията или на фейсбук страницата Екотерм Проект.

Може да харесате още...