Новият газов котел PMC-S – практичен, икономичен, компактен

PMC-S

През месец септември фирма Рувекс АД официално пуска в продажба на българския пазар най-новия кондензен газов котел на френския производител De Dietrch. Моделът е PMC-S – нова, подобрена и усъвършенствана версия на добре познатия вече PMC-M или Naneo.

Новото поколение кондензни удреди на De Dietrich отговарят на най-високите критерии както по отношение на енергийната ефективност, така и на европейските изисквания за екологичност.

Котлите PMC-S са стенни кондезни газови котли, идеално решение за отопление и производство на битова гореща вода и се предлагат в мощности от 24 до 35,7 kW. Те могат да работят както  на природен газ, така и на пропан бутан.

Оптимизирани функции и оборудване

Това, което отличава PMC-S от предшественика му, е нов котел – модел 35 kW само за отопление. PMC-S е снабден с ново табло за управление. То е подвижно и лесно за употреба. Може да се разположи както под котела, така и на стената до него. Има контролен панел с подсветка с 4 бутона за настроики. Показва всички параметри и кодове за грешки.

PMC-S

Благодарение на иновативния алуминиево-силициев топлообменник, топлата вода се осигурява бързо, в изобилие и с желаната температура (за модели РMC-S… MI). Котелът осигурява битова гореща вода до 19 литра на минута при ∆Т 30⁰ и няма нужда да се монтира допълнителен уред за съхранение на гореща вода (с изключение на модел 24 и 35). Допълнителна енергийна ефективност се получава още от наличието на газова горелка с широк диапазон на модулация от 24 до 100%, която позволява оптимално адаптиране на изходящата мощност на котела спрямо потреблението на топлина.

Всички котли от новата серия РMC-S се отличават с ултра компактни размери, което ги прави възможни за бърз и лесен монтаж на всяко място, изключително леки – 25 кг., и с висока ефективност до 110%, невероятно лесни за употреба и поддръжка.

PMC-S

PMC-SКотлите от серията PMC-S могат да бъдат оборудвани с автоматична система за пълнене на отоплителната инсталация – Active Refill (опция), която гарантира абсолютен конфорт и сигурност на своите клиенти. При нея се предлагат три режима за регулиране на пълненето на водата, за да се осигури оптимално налягане в отоплителния кръг:
ръчно: автоматичната система се деактивира и пълненето се извършва ръчно;
полуавтоматично: пълненето на водата може да се извърши директно чрез регулиране на котела или дистанционно чрез приложението и свързания стаен термостат SMART TC°;
автоматично: без външна намеса и напълно автоматично.

Контролирайте котела, където и да се намирате!

Котлите PMC-S могат да се свържат с модулиращ стаен термостат SMART TC⁰. Стайният термостат е идеално решение, когато желаете да поддържате зададена от Вас температура в жилището си. Той отчита промените в темпeратурата и регулира работата на отоплителната система, като по този начин се спестяват разходи и се постига по-голям комфорт.

PMC-S

Повече информация за серията PMC-S и специалната цена през месец септември може да получите на тел. 0700 14 014 и на интернет сайта на официалния вносител на De Dietrich за България – Рувекс АД.

Вижте също...