Новият газов котел PMC-S – практичен, икономичен, компактен

Ruvex

Фирма Рувекс АД предлага на българския пазар най-новият кондензен газов котел на френския производител De Dietrch. Моделът PMC-S e нова, подобрена и усъвършенствана версия на добре познатият вече PMC-M или Naneo.

Новото поколение кондензни удреди на De Dietrich отговарят на най-високите критерии, както по отношение на енергийната ефективност, така и на европейските изисквания за екологичност.

PMC-S са стенни кондезни газови котли, идеално решение за отопление и производство на битова гореща вода и се предлагат в мощности от 24 до 35,7 kW. Те могат да работят както на природен газ, така и на пропан бутан.

Оптимизирани функции и оборудване

Това, което го отличава от предшественика му е новият котел, модел 35 kW, предназначен само за отопление. PMC-S е снабден с ново табло за управление. То е подвижно и лесно за употреба. Може да се разположи както под котела, така и на стената до него. Има контролен панел с подсветка с 4 бутона за настроики. Показва всички параметри и кодове за грешки

PMC-S

Благодарение на иновативния алуминиево-силициев топлообменник, топлата вода се осигурява бързо, в изобилие и с желаната температура (за модели РMC-S … MI). Котелът осигурява битова гореща вода до 19 литра на минута при ∆Т 30⁰, и няма нужда да се монтира допълнителен уред за съхранението ѝ (с изключение на модели 24 и 35). Допълнителна енергийна ефективност се получава и от наличието на газова горелка с широк диапазон на модулация от 24 до 100%, която позволява оптимално адаптиране на изходящата мощност на котела спрямо потреблението на топлина.

Всички котли от новата серия РMC-S се отличават с ултра компактни размери, което прави възможен бързият им и лесен монтаж на всяко място. Те са изключително леки с тегло от 25 кг., с висока ефективност до 110% и са невероятно лесни за употреба и поддръжка.

PMC-S

PMC-S

Котлите от серията PMC-S могат да бъдат оборудвани с автоматична система за пълнене на отоплителната инсталация – Active Refill (опция), която гарантира абсолютен конфорт и сигурност на своите клиенти. При нея се предлагат три режима за регулиране на пълненето на вода, за да се осигури оптимално налягане в отоплителния кръг:
– Ръчно: автоматичната система се деактивира и пълненето се извършва ръчно.
– Полуавтоматично: пълненето на водата може да се извърши директно чрез регулиране на котела или дистанционно чрез приложението и свързания стаен термостат Smart TC°.
– Автоматично: без външна намеса и напълно автоматично.

Контролирайте котела, където и да се намирате!

Котлите PMC-S могат да се свържат с модулиращ стаен термостат Smart TC⁰. Той е идеалното решение, когато желаете да поддържате лесно зададената от Вас температура в жилището си. Той отчита промените в темпeратурата и регулира работата на отоплителната система, като по този начин пести разходи и постига по-голям комфорт.

PMC-S

Повече информация за серията PMC-S и специалната промоционална цена през месец ноември можете да получите на тел. 0700 14 014 или на интернет сайта на официалният вносител – Рувекс АД.

Може да харесате още...