Новият климатик Comfora на Daikin – подобрени комфорт и ефективност

Тази пролет Daikin представи обновена версия на Comfora – компактното решение за домашна климатизация. Като част от революционното портфолио Bluevolution на Daikin, новото поколение климатици Comfora включва важни допълнителни функции и конструктивни подобрения, които осигуряват повишена енергийна и работна ефективност, както и подобрено качество на въздуха.

Comfora FTXP-M използва хладилен агент R-32 с нисък потенциал за глобално затопляне (GWP) и така предлага решение с мисъл за бъдещето, което има ниско вредно въздействие върху околната среда. Comfora се предлага в капацитетни класове от 20 до 71, така че да отговори на различните потребности на помещенията.

Подобрената ефективност в резултат на усъвършенстваната конструкция на класове 50 и 71 предлага по-високи експлоатационни показатели в рамките на съществуващия енергиен стандарт A++, за оптимален комфорт у дома, комбиниран с още по-голямо пестене на енергия.

Проектиран за модерен начин на живот

Гамата Comfora FTXP-M предлага дискретно решение за стенен монтаж с модерен външен вид. Компактният профил на климатика може да се монтира почти навсякъде, с възможност за монтаж над врати в помещения с ограничено пространство.

Автоматичното превключване между отопление и охлаждане осигурява бърза реакция, така че да осигури съвършени условия на климатизация през цялата година. Същевременно се поддържат предварително зададени температури според индивидуалните предпочитания и сезонните изисквания. Вграден енергоспестяващ режим спомага за намалено потребление на енергия.

Триизмерен въздушен поток

Добавянето на триизмерен въздушен поток към новия климатик Comfora FTXP-M осигурява равномерно отопление и охлаждане в помещението. Като комбинира вертикален и хоризонтален модел за автоматично въртене на жалузите, 3-измерният въздушен поток насочва топъл или студен въздух към ъглите на големи помещения за целогодишен комфорт в целия дом.

comfora

Дишайте спокойно

Най-новият модел Comfora FTXP-M слага край на застоялия въздух и дразнителите. В системата е интегриран нов сребърен противоалергенен филтър, който в комбинация със съществуващия обезмирисяващ филтър от титанов апатит, отстранява замърсителите, като подава постоянен поток от чист свеж въздух, за да осигури здравословна атмосфера у дома, независимо от годишния сезон.

Практически безшумен

Клас 20, 25 и 35 на Comfora са още по-тихи от предишните модели. При стойности на шум до 19 dBА, най-новите модели са практически безшумни. Като осигурява спокойна нощна почивка, уредът работи толкова тихо, че е почти безшумен и дава възможност на обитателите да усетят реално комфорта на перфектния вътрешен климат.

Интелигентно управление

Предлаган като допълнителна опция, усъвършенстваният онлайн контролер на Daikin позволява на собствениците на жилища да управляват климатика Comfora както от дома така и дистанционно чрез приложение или чрез интернет. Освен че могат да регулират отделните настройки, чрез онлайн контролера собствениците на жилища могат да проверяват разходите си за електроенергия енергия и своя екологичен профил.

Водещи на пазара решения, създадени от специалисти

Проектирана в Европа, за да отговори на изискванията на променящите се местни климатични условия, новият усъвършенстван климатик Comfora FTXP-M допълва гамата от решения на Daikin за отопление на дома, за да запази водещата позиция на компания, предоставяща високоефективни системи с ниско вредно въздействие върху околната среда.

Научете повече за Comfora и другите климатици на Daikin.

Вижте също...