pixel

Новият жилищен климатик на Hitachi airHome400 спечели Red Dot Design Award 2022

airHome

Имаме удоволствието да съобщим, че нашият нов жилищен климатик airHome400 спечели наградата Red Dot Award: Product Design 2022, предоставена от Design Zentrum Nordrhein Westfalen със седалище в Германия.

airHome

Отличеният с награди airHome400 е глобален модел на новия климатик за жилищни сгради на Hitachi, пуснат за първи път в Европа през април 2022 г. airHome400 е нашата оригинална технология, която идва с функцията FrostWash™ за замразяване и почистване на топлообменника вътре в AC модула и с разнообразие от интелигентни и интуитивни функции, допринасящи за по-добро качество на въздуха в помещенията.

airHome

airHome

Изявление на журито „Климатикът впечатлява с пуристичен дизайн, който хармонира с всеки интериорен стил. Висококачественото му покритие визуализира усъвършенстван климатик за широк кръг потребители.“ ​Наградата Red Dot Design Award възхвалява нашия airHome400 не само за неговата визуална естетика и използваемост, но също и за дизайна на производствените процеси, който използва единна производствена платформа, както и модулен подход при сглобяването на компоненти в AC единици, целящи да намалим въглеродния ни отпечатък от производствените процеси.

airHome

„Много сме развълнувани да получим наградата Red Dot за airHome400 тази година. Това е първият глобален модел на нашите продукти за стайна климатизация, които се свързват с потребителите чрез различни цифрови технологии. Чрез хуманизирани технологии идеята е да се създаде дизайн, който да не се натрапва на жизнената среда, като същевременно интуитивен за използване и може да бъде поддържан без усилия. С обещанието за „Тих комфорт“, концепцията на airHome е климатик за хора, които могат да се съсредоточат върху живота в хармония. През следващите няколко години планираме да представим различни класове от серията airHome. Надяваме се, че ще очаквате с нетърпение и дизайните на тези модели.”

airHome

За повече информация относно продукта – Hitachi.

Може да харесате още...