Новооборудвана демонстрационна зала на направление Сградни технологии, Siemens

Новооборудвана демонстрационна зала на направление Сградни технологии, Siemens

Залата предоставя възможност да се видят в действие възможностите на инсталираната интелигентна система за управление, базирана на продуктите от серията GAMMA, използващи утвърдения в цял свят отворен KNX комуникативен стандарт.
   
Някои от най-съвременните системи за интелигентно управление на ОВК, осветление, щори и контрол на достъпа, предлагани от Siemens, вече могат да бъдат разгледани в централата на Siemens България благодарение на новооборудваната демонстрационна конферентна зала на направление Сградни технологии.

Залата предоставя възможност на посетителите да видят в действие широките възможности на инсталираната интелигентна система за управление, базирана на продуктите от серията GAMMA, използващи утвърдения в цял свят отворен KNX комуникативен стандарт. Индивидуалните компоненти на системата предлагат лекота при употреба, гарантират надеждна работа и оптимизиране на климата в помещенията, като осигуряват приятна и продуктивна стайна атмосфера.

Системата обхваща съществуващата отоплителна и охладителна инсталация от радиатори и VRF система, като стайната температура се управлява чрез многофункционален стаен контролер UP 204 Contouch. С цел икономия на енергия управлението на температурата и включването на VRF системата се извършва двустепенно (само при необходимост) по предварителна 7-дневна програма и зададени „сцени”.


Вижте също...