Новото интелигентно управление от Бош – EasyControl CT200

Bosch Термотехника представя универсалния талант – новото интелигентно управление EasyControl CT200.

Забравете всичко, което сте научили за терморегулаторите!
Защото EasyControl е революция.

Интелигентното управление, придружено от мобилно приложение, Ви дава възможност удобно да регулирате отделни помещения с радиатори и много улеснява управлението на Вашето отопление.

Предимствата накратко

Просто удобно: с режима Home Presence Detection (разпознаване на присъствие вкъщи).

Просто намалете потреблението на енергия: Благодарение на предварителното разпознаване на присъствие и индивидуалното регулиране на температурата, отоплението работи само тогава, когато е необходимо.

Просто регулира отделни помещения с радиатори: с EasyControl и безжични интелигентни термоглави за радиатор Smart Home на Bosch.

Просто интелигентни: лесни за свързване на EasyControl с други продукти и приложения*.

Просто впечатляващи: издължена конструкция със стъклен сензорен екран и обкръжаваща го светлина.

Просто идеално: дори с по-стари отоплителни системи.

Разпознаване на присъствие

Контролерът автоматично разпознава, когато сте вкъщи. Това означава приятна топлина, когато сте вкъщи и постоянна икономия на енергия, когато сте навън. Благодарение на предварителното разпознаване на присъствие и индивидуалното регулиране на температурата по стаи, отоплението работи само тогава, когато е необходимо.

Индивидуален контрол по стаи

22ºС градуса в дневната, 24ºС в банята, 22ºС в детската стая и 18ºС в спалнята – само въвеждате желаната температура за всяка стая, а EasyControl ще се погрижи за останалото. Всичко, което Ви е необходимо, е безжичен интелигентен терморегулатор за радиатор  Smart Home на Bosch. Така лесно ще постигнете оптимален комфорт на отопление за Вашия дом!

Съвместим дори с по-стари отоплителни системи

EasyControl прави Вашата отоплителна система интелигентна – дори и да е стара. Обновете EasyControl с лекота – и Вашата отоплителна система е вече част от мрежата.

С лекота загрява водата

EasyControl Ви предлага 3 опции за икономия на енергия не само с централно отопление, но и с битова гореща вода:

Изкл.: функцията топла вода се изключва

Автоматично: загрява се вода според програмата на часовника за топла вода

Вкл.: топла вода по всяко време – за Ваше удобство!

Просто модулира

EasyControl поддържа модулиращи горелки: контролерът без усилие ще гарантира най-високата възможна ефективност и ще удължи експлоатационната пригодност на Вашите модули на отопление.

Просто спестява енергия

EasyControl Ви осигурява идеален преглед на Вашето потребление на енергия. За постоянно спестяване на енергия трябва да използвате „eco“ режим. Отоплителната система автоматично превключва на „eco“ режим, когато се активира разпознаването на присъствие, щом напуснете дома си.

Просто впечатляващ

Повърхност от черно или бяло стъкло със сензорен екран и обкръжаваща го светлина в плоска и елегантна опаковка. Със своя елегантен дизайн EasyControl впечатлява дори журита от специалисти.

Обкръжаваща светлина

EasyControl се свързва с Вас не само през приложението, но също така с обкръжаващата го светлина. Щом изпратите команда за загряване на отоплителната система и повишаване на температурата, той светва в оранжево за 1 секунда и в синьо, ако я понижавате. Ако напуснете дома си, зелена светлина ще свети 1 секунда, за да покаже, че отоплението автоматично се е включило на режим „отсъствие от дома“. Червената светлина означава, че има повреда в отоплителната система. Ако всичко работи нормално, обкръжаваща светлина остава изключена.

* IFTTT и Amazon Alexa ще са налични на по-късен етап.

Bosch Термотехника предлага интуитивни и лесни за обслужване решения за отопление и подгряване на топла вода за конвенционални и свързани домове. Гамата включва ефективни, енергоспестяващи и ориентирани към бъдещето уреди: кондензни газови котли, климатична техника, соларни системи и термопомпи. Всички продукти на Bosch Термотехника печелят клиентите с лесното си инсталиране и обслужване и с уникалния си, атрактивен дизайн.

Допълнителна информация ще получите на www.bosch-thermotechnology.com/bg/bg.


Вижте също...