pixel

Очаквайте скоро новият ексклузивен продукт Hitachi airHome

airHome

Имаме удоволствието да ви представим новата серия интелигентни жилищни климатици от Hitachi, наречена airHome, оборудвана с различни интелигентни и интуитивни функции, които ще помогнат на потребителите да поддържат комфортна вътрешна среда, като същевременно подобряват качеството на въздуха в помещенията (IAQ), както и спестяват енергия.

Технологията на airHome е проектирана да се приспособи безпроблемно към вас (потребителя) и вашия начин на живот, като ви спестява стреса от намирането на правилната система на непрекъснато растящ пазар и същевременно поддържа производителност година след година, и проактивно управлява качеството на въздуха в жилищното ви пространство.

Ако разгледаме по-отблизо airHome, той е оборудван с функцията FrostWashTM, за да поддържа топлообменника в по-чисто състояние, осигурявайки по-удобна вътрешна среда. FrostWashTM е автоматична самопочистваща се функция, която замразява топлообменника до -15°C, за да улови замърсители и прах в леда, който след това се топи, за да ги отмие. Това прави уреда по-чист и драстично намалява възможността за разпространение на замърсители от AC модула в стаята.

Тестовете показват, че системите с FrostWashTM са три пъти по-добри при поддържане на производителността на въздушния поток от тези без тази технология. С тази технология потребителите могат да се насладят на предимствата на airHome с лесна поддръжка.

airHome

Серията airHome е за хора, които не искат да мислят за климатици, а просто искат да живеят в хармония с всички възможни характеристики и предимства. Следните функции ще бъдат налични в зависимост от серията:
– Smart Eco функцията на airHome, която открива присъствието и отсъствието на човека и настройва операцията, за да намали разхищението на енергия;
FrostWashTM, който почиства топлообменника, за да предотврати намаляване на въздушния поток за по-добра производителност и качество на въздуха в помещенията;
– клиентите могат удобно да настроят стаята си на по-ниска температура, докато спят, знаейки, че SleepSense ще открие съня им и автоматично ще регулира температурата, за да предотврати прекалено студено помещение, което допринася за качеството на съня;
– клиентите могат също да разчитат на приложението за смартфон airCloud Home, за да настроят информираност за местоположението и температурни профили, които да открият кога потребителите се прибират вкъщи, за да регулират автоматично температурата преди пристигането им;
– предпазна система, предотвратяваща екстремни метеорологични условия и ненадежден източник на захранване, което допринася за по-дълъг живот на продукта;
– инсталаторите също ще се възползват от подобрените функции за инсталиране на новата серия airHome. Всички нови сервизни менюта за всяко обслужване се предоставят чрез дистанционното управление.

В Johnson Controls-Hitachi Air Conditioning искаме нашите продукти да отговарят удобно на начина на живот на нашите клиенти, затова пуснахме серията airHome, интелигентен, но лесен и с ниска поддръжка климатик, който е много необходим на нарастващия пазар на интелигентна електроника. Това е първата ни стъпка към растежа ни като лайфстайл марка и сме развълнувани да продължим да създаваме интелигентни продукти, които могат да отговорят на изискванията на днешния пазар и много повече.” – Ник Рейнолдс, вицепрезидент и главен маркетинг директор.

Повече не трябва да мислите за климатика в дома си

Проектирахме airHome да бъде по-лесен за експлоатация и поддръжка, автоматизирайки много от функциите, които могат да бъдат толкова объркващи при съвременните климатици.

airHome Няма нужда да мислите за това

Домашните уреди и технологиите стават все по-умни и airHome не прави изключение. Продуктите на airHome могат да контролират температурата въз основа на това дали има някой в стаята или дори автоматично да подготвят стайната температура за вас, докато се прибирате. Дори проучихме влиянието на температурата върху съня ви, така че никога няма да се наложи да се събуждате твърде горещо или студено.

Почиства и поддържа себе си година след година

С течение на времето прах и мръсотия могат да се натрупат във вашия климатк, което намалява количеството въздух, което може да премине през него и го прави по-малко мощен и по-малко ефективен с течение на времето. Ето защо ние разработихме патентован начин да помогнем за поддържането на въздушния поток на airHome, използвайки самопочистваща се технология, наречена FrostWash. Това е една от няколкото технологии, които помагат да направим airHome изключително лесен за работа и поддръжка.

airHome

Автоматично премахва до 99.9% от вирусите и замърсителите

Докато много домашни климатици днес имат функции за пречистване на въздуха, ние сме интегрирали до 4 различни технологии, за да доставяме безпроблемно по-чист, по-здравословен въздух. В зависимост от модела можете да намерите усъвършенствани въздушни филтри, изработени от композитни материали, електронен йонизатор, който помага за неутрализиране на частиците във въздуха, и технология за почистване на вътрешните компоненти на климатика.

airHome

AirHome е климатик за хора, които не искат да мислят за климатика

С над 80 години опит, ние сме уверени, че нашата гама от решения за охлаждане и отопление осигурява на домакинствата и бизнеса водещата технология за контрол на климата, за да създаде и поддържа перфектната вътрешна среда. Отговарянето на променящите се изисквания на нашите клиенти означава, че ние постоянно обновяваме нашите системи, което води до колекция от елегантни и ефективни опции, предназначени да се адаптират към вас и пространствата, които обитават. Ние се грижим за всички видове домове, включително еднофамилни къщи, полуфабрикати, апартаменти и апартаменти, тавани и тавани, както и за специфични пространства като гаражи, работилници, домашни офиси и други. Изберете от монтирани в стената, скрити в канали и таванни касетни модули, всички от които са проектирани с мисъл за вашия комфорт.

Ако желаете да получите повече информация от професионален инсталатор, намерете най-близкия с помощта на нашия Партньор Локатор.

Можете да научите повече за airHome тук.

Може да харесате още...