pixel

От охлаждането през отоплението до пречистването на въздуха с климатик Hisense Wings

hisense

Когато ви е горещо вкъщи, вентилаторът или студеният душ са само моментно и недостатъчно решение на проблема. Същото е през зимата – никое одеяло не може да осигури толкова топлина, колкото е нужна. Един модерен климатик може да реши всички тези проблеми наведнъж. Запознайте се с Hisense Wings – надеждно, ефективно и високотехнологично решение, което има не само отличен капацитет за отопление и охлаждане, но е в състояние също да пречиства въздуха.

Животът в съвременния свят неизбежно означава справяне със замърсен въздух, различни бактерии и вируси, прах, неприятни миризми и други вредни вещества в атмосферата. Защо да не се възползвате от възможността ефективно да елиминирате тези негативни фактори в дома си? Новият климатик Hisense Wings ви помага да поддържате себе си и семейството си в безопасност, комфорт и приятна среда. Присъединете се към нас, за да опознаем иновативната технология с невероятни функции и характеристики.

От охлаждането до отоплението 

Климатикът Hisense Wings наистина си върши работата, когато става въпрос за охлаждане. Без значение колко високи са температурите навън, ще се радвате на освежаващо усещане през целия ден. Когато лятото свърши, а есента и зимата донесат ниски температури и сурови метеорологични условия, вие пак ще можете да се отпуснете, тъй като климатикът Hisense Wings ви осигурява уютна топлина дори при -20°C. Ключът към неговия голям отоплителен капацитет се крие в модерната технология за предварително загряване, която ефективно размразява нагревателя на шасито на външното тяло, за да запази добрите му характеристики на отопление.

hisense

От замърсен към чист въздух

Сбогувайте се с лошите миризми и праха във вашия дом. Уникалната технология със студена плазма е отлична система за осигуряване на чист въздух. Плазмата драстично намалява вредните замърсители и лошите миризми във въздуха и се грижи за вашето благосъстояние. Нещо повече – системата за филтриране 4-в-1 гарантира, че въздухът преминава през множество филтри (активен въглен, филтър с витамин С, филтър с катехин, филтър със сребърни йони и филтър HEPA), за да почисти ефективно въздуха и да ви осигури по-добра и здравословна среда на живот.

От ръчното към интелигентното

Климатикът Hisense Wings ви позволява проста и надеждна работа посредством Wi-Fi мрежа. Не е нужно да държите дистанционно в ръцете си, защото можете да почивате в дневната или да готвите в кухнята и в същото време да управлявате удобно климатика само с мобилния си телефон и Wi-Fi връзка. С приложението ConnectLife на Hisense можете да създадете комфортни условия преди да пристигнете в дома си или да се погрижите да своите домашни любимци отдалеч.

hisense

От супер охлаждане до безшумна работа

Независимо колко горещо става, климатикът Hisense Wings винаги е готов за предизвикателството. Чрез активиране на функцията „Супер охлаждане“, технологията за турбо увеличаване на честотата обезпечава бързо охлаждане или затопляне и ви позволява да се наслаждавате на по-голям въздушен поток, за да се почувствате наистина комфортно за по-кратко време. За ваше удобство нивото на шум на климатика при нормална работа достига едва 19 dB (A), което спомага за тихата и комфортна среда в дома.

hisense

Когато купувате новия Hisense Wings, вие не само се грижите за своето благосъстояние, но и пестите време, тъй като климатикът е лесен за поддръжка и ползване. Елегантният и компактен дизайн се вписва във всеки интериор, докато технологията отговаря на всяка потребност. Не се колебайте, разберете повече при вашия местен дилър или на сайта на Hisense.

Може да харесате още...