pixel

Отоплението като елемент от дизайна

Herz

Матовото черно е абсолютната тенденция в интериорния дизайн и пленява с фината си елегантност и непреходна красота. С новите вентили и термостатни глави от серията De Luxe на Herz можете да превърнете отоплението в елемент от дизайна при проекти за ново строителство или ремонт.

С дължина 7,5 cм и диаметър 4,5 cм термостатната глава Mini De Luxe е една от най-малките глави с разширителен елемент, изпълнен с течност (хидросензор).

В комбинация с доказаните термостатни вентили на Herz тя регулира директно температурата на всеки отделен радиатор. Вграденият сензор за течност реагира незабавно на всяка промяна в температурата на околната среда. Перфектното взаимодействие работи напълно автоматично: вентилът се затваря и отваря в зависимост от текущата потребност от топлина в помещението. По този начин температурата винаги съответства на зададената стойност.

Herz

Елегантна връзка

Новост в системите за свързване на радиаторите Herz са различните модели от сериите De Luxe TS-3000 и De Luxe Vua, също в матово черно.

Системата De Luxe 3000 е пригодена за свързване на вентилни радиатори: предлага се в права или ъглова форма, моделите са налични за еднотръбни и двутръбни системи.

За повече информация – Херц Арматура.

Снимки: Herz

Може да харесате още...