Отоплителни системи от Zehnder на BAU 2019

На предстоящото специализирано изложение BAU 2019 в Мюнхен (14 – 19 януари, 2019 г.), международният специалист по климатизация на помещенията Zehnder ще присъства с трите си продуктови сегмента – комфортна система за вентилация, отопление и охлаждане, както и дизайнерски радиатори. Специално внимание е отделено на комфортната вентилация, която представя нови аксесоари за децентрализирани вентилационни решения.

Другите две продуктови сфери също така представят вълнуващи иновации, касаещи здравословния вътрешен климат. Модулите за децентрализирани вентилация Zehnder ComfoAir 70, Zehnder ComfoSpot 50 и Zehnder ComfoSpot Twin40 предоставят естетическо, дискретно и практично интегриране на отворите и изходящия въздух на фасадата на сградата. Благодарение на компактния дизайн на тези нови аксесоари, външната връзка се интегрира идеално и остава почти невидима отвън. Те позволяват естетическа и дискретна интеграция на въздуховодите на фасадата на сградата, намаляват проникването на външен шум и разширяват възможностите за планиране.

В допълнение към екстравагантния дизайнерски радиатор Zehnder Ribbon, ще бъде представен и актуалният акцент на компанията: Zehnder Zenia, революционно и ориентирано към бъдещето топлинно комфортно устройство. Zehnder Zenia съчетава четири функции в едно устройство и впечатлява с изчистеният си дизайн, който се вписва идеално във всяка модерна архитектура на банята.

Тези и други интелигентни решения за здравословен вътрешен климат могат да бъдат намерени на BAU 2019 на щанда на Zehnder в зала B2 / щанд 336.

.


Вижте също...