pixel

Oventrop спечели престижни отличия от German Brand Awards 2021 за новата си корпоративна комуникационна стратегия

German Brand Awards

Oventrop спечели престижното отличие „Най-добър от най-добрите“ („Best of best“) в категорията „Възраждане на марка“ за 2021 г. от Германските бранд награди (German Brand Award). Освен това компанията получи и златното отличие в категорията „Отопление и баня“, с което се превърна в един от големите победители в конкурса.

За шести път Германският съвет по дизайн и бранд институт отличиха компаниите, които превъзхождат конкуренцията с образцово управление на марката, устойчивост и изключителни маркетингови проекти. German Brand Awards са едни от най-престижните индустриални отличия в Германия и цяла Европа, а Oventrop извоюва водещо място в класацията за 2021 г., благодарение на действията, които предприе за ребрандиране в отговор на динамично променящите се пазарни изисквания.

„В продължение на 170 години Oventrop е надежден партньор в развоя и производството на ефективни решения за отопление, охлаждане и чиста питейна вода. През 2018 г. семейната компания реши да доразвие марката си, за да отговори на новите пазарни търсения в сектора, като по този начин постави основата за цялостен рестарт – от продуктите и услугите до корпоративния дизайн“, коментираха от Овентроп.

German Brand Awards

„В хода на дигиталната трансформация необходимостта на крайните клиенти, инсталаторите и проектантите от удобство, съдействие и улеснения нарастват. Oventrop не само призна това, но по последователен и навременен начин съживи своите корпоративни „корени“. Резултатът е добре обоснована стратегия за развитие на бранда, която прави ключовите теми за модулност и партньорство осезаеми за целевите групи във всички измерения. Това е изключителен пример за отлична, цялостна работа и висок професионализъм, устойчив във времето“, гласи част от изявлението на журито.

В допълнение към големия успех на Oventrop е златното отличие в категория „Отопление и баня“.

Изцяло обновената корпоративна стратегия на немския бранд включва и ново поколение балансиращи вентили HydroControl, нови стайни термостати ClimaCon F и новаторски решения за разширяване на битовата станция Regudis W-HTE.

Може да харесате още...