Пълен обхват на действие с 360 Cassette климатиците на Samsung

Samsung

В днешно време редица бизнеси и сфери като ресторанти, кафенета или магазини се фокусират основно върху създаването на естетически издържани интериори. Това е първото нещо, което виждат техните посетители и първото нещо, което им оставя трайна следа в тяхното съзнание. Затова и редица технологични компании започнаха да предлагат на пазара устройства, които да бъдат комбинация от висока производителност и стилен дизайн.

Такава е и 360-градусовата касета на Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)360 Cassette, която е първата в света климатична система с кръгъл дизайн, предлагаща мощен и равномерен въздушен поток. Когато говорим за дизайн, тук определено можем да кажем, че това е основната отличителната черта на тази система, която се слива безпроблемно във всякакви среди и обстановки.

За да се улесни интегрирането на вътрешното климатично тяло по начин, който да отговаря на заобикалящия го декор, от Samsung създадоха адаптивни дизайнерски панели, които могат да бъдат приложени директно към 360-градусовата касета. По този начин от южнокорейската компанията искат да допълнят подобаващо всяко вътрешното тяло в индивидуалната естетика на всеки бизнес. Клиентите, заложили на климатичната система 360 Cassette, могат да избират между разнообразна колекция от дизайни,  включително богата гама от цветове, дървени шарки и маркови линии.

Samsung

Но нека да оставим за момент страхотната визия на тази климатична система и да поговорим за нейното основно предимство, което я извежда като основен избор сред своите клиенти – нейната кръгла форма.

Докато традиционните климатици могат да предложат неудобни и неравномерни въздушни потоци, то заоблената форма на 360 Cassette позволява на тази система да осигури оптимална ефективност и комфорт. Кръглият дизайн отговаря за наличието на приятна атмосфера в помещението, като за разлика от конвенционалните климатици, които създават “слепи” зони, 360 Cassette възпроизвежда равномерен и хоризонтален въздушен поток, обхващащ цялото пространство в помещението.

По този начин можете да бъдете сигурни, че зададената от вас желана температура е осигурена във всяка една точка на помещението.

Samsung

Друга отличителна черта, която климатичната система 360 Cassette предлага, е нейната ефективна и здравословна техника на работа. Докато при традиционните климатици, които използват така наречените “лопатки” за разпределяне и насочване на въздушния поток, те често събират и задържат в себе си различни прахови частици, които влошават качеството на въздуха. При системата 360 Cassette, процесът на работа е възложен на технологията от три засилващи вентилатора (3 boost fans), които осигуряват равномерен и хоризонтален въздушен поток, без наличието на прахови частици. Засилващите вентилатори могат да бъдат индивидуално настроени в различни ъгли, на работа в диапазон от 10-60°.

Благодарение на приложението SmartThings, ползвателите на 360 Cassette имат възможността да контролират от разстояние своята иновативна климатичната система, като разполагат и с опция да добавят интелигентния сензор (закупува се допълнително) за откриване на движение (MDS), който автоматично ще изключи или конфигурира зададената температура въз основа на движението и наличието на хора в помещението.

Изборът на климатик е сериозна инвестиция, която не бива да се пренебрегва с лека ръка. Трябва добре да се фокусираме върху плюсовете и минусите на устройството, на което сме се спрели, за да сме сигурни, че получаваме точно това, което ни трябва. Изборът е изцяло наш.

За повече информация – Samsung.

Може да харесате още...