Panasonic предлага онлайн безплатни курсове за качеството на въздуха на закрито


Panasonic добави качеството на въздуха в закрити помещения като тема в своето портфолио от CIBSE акредитирани професионални курсове за развитие. Новият онлайн курс подчертава важността и ползите от доброто качество на въздуха в затворени помещения и отчита въздействието, което лошото качество на въздуха може да окаже върху здравето, благосъстоянието и работата във всички видове закрити помещения.

„Разработихме новото обучение за качество на въздуха, за да отговорим на нуждите на инженерите по поддръжка на сгради и заетите в ОВК индустрията за повече информация за тази важна област. Имаме информация и насоки за посрещане на тези нужди и, разбира се, имаме редица уникални решения за преодоляване на тези предизвикателства“, споделят от Panasonic.

Онлайн обучителните сесии са безплатни и обикновено траят около час. Ще се провеждат от екипа на Panasonic Specifications, използвайки видеоконференции чрез екипи на Microsoft. Участниците трябва да се регистрират предварително, за да им се даде възможност да комуникират и да задават въпроси по време на сесията.

Вижте също...