Панелни радиатори De Dietrich – оптимален комфорт и ниски енергийни разходи

Фирма Рувекс стартира предлагането на българския пазар на нова гама стоманени радиатори на водещия производител на отоплителна техника De Dietrich. Компанията De Dietriech е добре позната на българския пазар, като лидер в областта на отоплението и горещото водоснабдяване, което допълнително гарантира качеството на новия продукт.

Панелните радиатори са разработени така, че да осигурят оптимални условия на отопление, гарантирайки добра топлинна мощност без загуби. Те са предназначени за монтаж в системи на централното водно отопление на сгради, както и за нискотемпературни отоплителни такива. Поради високата си устойчивост са приложими и в инсталации с дърва, въглища, брикети и стърготини. Позволяват ляво или дясно странично свързване към инсталацията.

Основните изисквания, свързани с монтажа, са да се поставят под прозореца в помещението и да не се ограничава циркулацията на въздуха в близост до повърхността на радиатора. Производителят гарантира за херметичността на отоплителните тела, като дава 10 години гаранция, които не включват щети причинени по време на транспорт, монтаж или съхранение.

Фирма Рувекс предлага панелни радиатори De Dietrich ТИП 22 /с удвоено панелно изпълнение/, с 3 вида междуосово разстояние Н300, Н500 и Н600. Допустимото експлотационно налягане е 0.5-10 bar, при температура на водата или водните разтвори до 80⁰ С.

Радиаторите се отличават със стилен и модерен дизайн и отлични топлотехнически характеристики. Мостри и допълнителна информация за тях може да намерите в  офиса и шоурума на фирма Рувекс АД.