pixel

Партньор на термопомпите: нискотемпературният радиатор от Remko

Remko

Нискотемпературните радиатори NTH/NTV допълват отоплителните системи с термопомпа както в стари, така и в нови сгради. Вградените вентилатори увеличават отоплителната мощност, а гъвкавите връзки гарантират бърз монтаж.

Термопомпите също могат да работят съвместно с радиатори, както показват сериите на Remko от нискотемпературната гама. Тези устройства, обозначени като NT, отопляват жилищните помещения много бързо и ефективно при ниска температура на потока.

Дискретните бели радиатори NT от тип 22 разгръщат потенциала си по следния начин: чрез интегрирано управление в автоматичен режим, ръчно чрез въвеждане на стайната температура на термостата или чрез четирите степени на вентилатора. Вградените аксиални вентилатори работят безшумно. В зависимост от размера са интегрирани между 7 и 17 вентилатора. Скоростите им могат да се избират много лесно на дисплея, който е поставен в панела от тясната страна.

Remko

Ширината на радиаторите за хоризонтален монтаж варира между 800 и 1800 мм, а височината от 600 мм и дълбочината от 105 мм остават същите. Те могат да бъдат свързани по различни начини: отляво, отдясно, отдолу наляво, отдолу в средата и отдолу надясно (завъртяни). Особено в съществуващи сгради, тази гъвкавост намалява времето, необходимо за монтаж.

Снимки: Remko

Може да харесате още...