pixel

Първият електрически проточен бойлер на Buderus

Buderus

Със серията Logamax ED166 Buderus навлиза на пазара на електронно управлявани проточни бойлери. Електрическият проточен бойлер осигурява по всяко време постоянна температура на водата с точност до градус.

Buderus Logamax ED166 е предназначен за децентрализирано осигуряване на топла вода в еднофамилни и многофамилни къщи. Очаква се устройството да се предлага в три версии (11/13 kW, 15/18/21 kW и 21/24/27 kW).

Дълбочината на устройството е само около 11 см, височината – 48 см, а ширината – 24 см. Електрическата връзка може да се осъществи отгоре или през един от двата долни входа за кабели. Входящите и изходящите маркучи предлагат гъвкави възможности за монтаж.

Диапазонът на горещата вода на новия електрически проточен бойлер е от 20°C до 60°C. Възможно е предварително загряване на водата до 55° входяща температура. Проточният бойлер може да се управлява удобно чрез бутон със символи. Потребителите могат да задават максималната температура и по този начин да се предпазят от опарване.

Buderus

За да се предотврати появата на въздушни мехурчета, Logamax ED166 е оборудван с електронна система за безопасност за откриването им. С опционалния Wi-Fi комплект, проточният бойлер е свързан с интернет чрез WLAN модул и може да се управлява със смартфон чрез приложението MyBuderus.

Електрическият проточен бойлер работи много ефективно и надеждно с клас на енергийна ефективност. Висококачествените материали и модерният софтуер трябва да осигурят дълъг експлоатационен живот на децентрализирания бойлер.

Компанията е представена на българския пазар от Бултерм.

Снимки: Buderus

Може да харесате още...