Печка на пелети на Wodtke е отличена с награда

Wodtke

Новата печка на пелети Shogun на Wodtke, съчетаваща устойчивост с иновативна технология за управление, получи наградата за дизайн Iconic Awards 2021.

Пелетната камина се характеризира с новия интернет контролер Q1. Потребителят получава поддръжка по време на работа чрез интуитивна навигация в менюто на 4.2-инчов капацитивен сензорен дисплей. Веднъж свързан към WLAN мрежата, той може да бъде свързан от всяко място чрез “My Wodtke“.

Стандартeн пространствен Bluetooth сензор и интелигентен Wodtke контролер за дома „SHC01“ осигуряват ефективна работа, адаптирана към обстоятелствата и нуждите. Номиналната топлинна мощност е 6 или 8 KW при безстепенна модулация до 2 kW. Поради възможността за работа, независимо от въздуха в помещението, е подходяща и за сгради с контролирана вентилация на жилищното пространство.

Изчистена конструкция и функционалност съпътстват печката на пелети Shogun. Стоманената облицовка създава впечатлението за пуристична естетика. Огънят и стоманата намират своята връзка тук. Освен това може да се избере с една от двете декорации, с които се предлага – фина синтерована керамика или стеатит (сапунен камък).

Може да харесате още...