Пелетни горелки GreenEcoTherm – възможност за икономично отопление

GreenEcoTherm

Горелките GreenEcoTherm, произвеждани от Екотерм Проект, са дългогодишни представители на българския пазар на съоръжения, оползотворяващи дървесна биомаса. С разнообразието от функции на различните горелки GreenEcoTherm, българският потребител има възможност да избере най-подходящия екологично съобразен и ефективен начин за отопление, отговарящ на неговите нужди.

Горелките са предназначени за изгаряне на дървесни пелети с диаметър Ø6-8 mm, като работят безшумно и горивният процес може да се регулира. Лесно достъпна за потребителя чрез модерното управление на горелките, функцията за регулиране осигурява оптимален горивен процес и се постига висока ефективност при минимален разход на гориво и ниска консумация на ел.енергия. При нужда, параметрите на управлението на горелките могат да се променят по удобен за потребителя начин. Автоматичната модулация позволява настройка на количеството необходим въздух съобразно избраната от потребителя мощност.

GreenEcoTherm

Пелетните горелки предоставят възможност за смяна на горивната компонента във вече изградени отоплителни инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради и могат да бъдат монтирани на различни водогрейни котли на твърдо гориво с подходяща конструкция.

Автоматичното запалване и електронно следене на огъня гарантира максимална сигурност и комфорт. Чрез опцията за настройване на горелката от разстояние благодарение на мобилните технологии, потребителят лесно и удобно може да регулира работата на горелката само чрез своя телефон. Температурни сензори и стаен термостат гарантират максималния топлинен комфорт в помещението.

Произвеждани с дългогодишна традиция в производството, горелките GreenEcoTherm имат различни предимства според модела. Един от най-забележителните белези на горелките GreenEcoTherm е патентованата система от стикери с течни кристали за контролиране на налягането в горивната камера на котела. Чрез това решение се осъществява даване на сигнал при нужда от почистване.

Стриктни към европейското качество, горелките GreenEcoTherm са оценени за тяхната ефикасност и надеждност като едни от най-високия клас, произвеждащ се в България. Доказателство за това са многобройните партньори на компанията в страната и чужбина. Повече за предимствата на горелките GreenEcoTherm с 10 години гаранция може да се намери на уебстраницата на компанията или на фейсбук страницата на Екотерм Проект.

Може да харесате още...