Пелетни камини BURNiT – допълнителният лукс

BURNiT

Пелетните камини се наложиха трайно като предпочитано решение за отопление на биомаса, а моделите с марка BURNiT държат първенството за потребителски избор в България. Принос за това имат гарантираното качество, достъпната цена и богатото разнообразие от дизайни и цветове. Пелетните камини на българският производител BURNiT, не само че не отстъпват по нищо на западните конкуренти, но и търпят постоянно развитие и надграждане на база на потребителското търсене. Компанията поддържа постоянна обратна връзка с клиентите, вземайки под внимание всяко предложение за подобряване и модернизиране на продукта, за да осигурят на крайния потребител най-доброто решение за отопление.

BURNiT

Пример за това е изключително успешната серия пелетни камини BURNiT Calor, представена през текущия отоплителен сезон. Моделът бързо привлече интереса на потребителите с елегантната си линия, луксозното черно стъкло на вратата и нетрадиционните си свежи цветове. Освен визия, моделът предлага и завидно количество подобрения като: още по-надеждна конструкция, удължаваща експлоатационния период, намаляване нивото на шум, по-бързо запалване, структурни промени за улеснение на сезонното почистване и т.н.

bumit

Друг нов модел от гамата на BURNiT също се радва на вниманието на потребителите – пелетната камина с въздушна циркулация и допълнителен въздуховод Ambient Duo Plus. Съоръжението е с мощност 13 kW и е идеално за жилища и офиси с повече от едно помещение, където инсталацията на система от радиатори не е желателна или възможна.

Сред най-търсените екстри на пелетни камини е опционалния WI-FI контролер, позволяващ отдалечен контрол до пелетното съоръжение през мобилно устройство – огромно удобство, особено ако жилището е многостайно или разположено на етажи. Още едно предимство на новото управление на камините, което клиентите със сигурност ще оценят, е възможността за дистанционен сервизен мониторинг. Той позволява при възникване на неизправност или нужда от корекция по настройките, централният сервиз на BURNiT да проследи състоянието на съоръжението и при възможност да отстрани проблема, без да се налага посещение на място.

Още за пелетните камини BURNiT можете да научите от сайт на фирмата.

Може да харесате още...