pixel

Перфектен комфорт у дома с климатичните системи на DAIKIN

Независимо от вашият бюджет или стил, Daikin предоставят климатична система, която да удовлетвори нуждите ви. Елегантните и лесни за използване климатични тела не само охлаждат и отопляват въздуха, но балансират температурата, влагата и свежия въздух, така че да се наслаждавате на перфектен комфорт през цялата година.

Климатиците на Daikin ползват възобновим и неизчерпаем източник на енергия, а именно въздуха. Това, както и водещата им за пазара ефективност означава, че те използват по-малко енергия от другите климатици, като по този начин пестите пари и щадите околната среда.

Независимо дали става дума за новото поколение Daikin Emura, с неговия иконичен европейски дизайн, новаторския Ururu Sarara, новата серия FTXV, или някой от другите ни климатични системи, вие винаги ще спечелите от новаторството, качеството и надеждността на Daikin.

Daikin Emura – Пригответе се да се влюбите.
Награден с престижната награда за дизайн за 2014 година „Red Dot award“, климатикът Daikin Emura е проектиран изцяло за да задоволи европейския вкус. Той предлага интелигентни технологии, съчетани с елегантен силует. Daikin Emura е демонстрация на модерен дизайн на всяка стена. Тази високотехнологична система може да бъде контролирана чрез Wi-Fi модул, дори извън дома ви. С своята изключително тиха работа и енергиен клас А+++, ефективност и лукс сега вървят ръка за ръка.

Може да харесате още...