Пестете пари със соларните системи Sunsystem

sunsystem

В дългогодишната си практика инженерите на Sunsystem са търсили ефективни и достъпни енергийни решения, които да отговарят напълно на нуждите на потребителите и същевременно да пестят природните ресурси. Продуктите на марката са плод на над 20 години опит, проучвания и технологични нововъведения, гарантиращи надеждност и високи резултати при употребата им.

Едно от доказалите се във времето успешни решения са соларните системи Sunsystem. Те представляват високотехнологично съоръжение, което позволява да се усвоява възобновяемата слънчева енергия и да се превръща в топлинна енергия за целите на бита и бизнеса.

SunsystemКакви са предимствата на соларните системи Sunsystem:
– високоефективни решения за домакинствата и бизнеса;
– пестят пари от електроенергия и горива;
– работят безшумно;
– безопасни за околната среда – не отделят вредни емисии;
– качествени материали и надеждно изпълнение;
– бърз и лесен монтаж;
– еднократна инвестиция с дълъг период на експлоатация;
– лесна поддръжка;
– системите позволяват надграждане при необходимост.

sunsystemЗа разлика от всяка друга система за отопление и подгряване на вода, веднъж изградена, соларната система се захранва изцяло от слънчевата радиация – гориво, което е на практика безплатно и неограничено. От съществено значение е и това, че соларните системи пестят пари, не отделят вредни емисии в атмосферата, работят безшумно и не замърсяват, като по този начин помагат за намаляване на въглеродните емисии.

Продуктовата гама соларни продукти Sunsystem включва:
соларни комплекти All Inclusive;
плоски соларни колектори;
вакуумно-тръбни соларни колектори;
термосифонни системи.

sunsystemЗа да улесни избора на подходяща соларна система, съобразена със специфичните нужди на всеки потребител, Sunsystem проектира и пакетни предложения, които успешно намират приложение както в малки и по-големи домакинства, така и в обществени и административни сгради, офиси, хотели, къщи за гости и т.н. Комплектите All Inclusive съдържат всичко необходимо за инсталация и работа на соларната система за подгряване на битова вода, което ги прави достъпни дори за хора без технологични познания.

Соларните продукти с марка Sunsystem се произвеждат в България от утвърдени специалисти в областта на възобновяемата енергия, а високата им ефективност е гарантирана от професионално проектираните конфигурации и от висококачествените материали, вложени в изработката на компонентите. Доверявайки се на соларните системи Sunsystem ще се радвате на гореща вода по всяко време, по-ниски сметки за ток, спокойствие и удобство за години напред.

За повече информация – BURNiT.

Вижте също...