Помпите MAGNA3 на Grundfos не се нуждаят от поддръжка

Циркулационни помпи с „потопен ротор“ за отоплителни, охладителни, геотермални, соларни системи и системи за БГВ. Благодарение на конструкцията си помпите не се нуждаят от поддръжка и имат изключително ниско ниво на шум. Помпата MAGNA3 е подходяща за пренос на разтвор на етилен-гликол и вода, ако съдържанието на етилен-гликол не превишава 50%.

Помпите MAGNA3 имат следните предимства:
– интегрирано в клемната кутия устройство за регулиране и наблюдение;
– панел за управление с цветен TFT дисплей;
– вграден трансмитер за диференциално налягане и температурен трансмитер с висока  точност;
– помпен корпус от чугун или неръждаема стомана;
– корпусът и главата на помпата имат корозионно устойчиво катафорезно покритие;

– пълна защита на електродвигателя (няма необходимост от външна защита);
– топлоизолищащо покритие;
– функция AUTO ADAPT;
– Възможност за работа в инсталации, които изискват комуникация с помпата  (с допълнителен модул за комуникация);
– функция “Топломер” (с допълнителен температурен трансмитер);
– възможност за дистанционно управление по радиовръзка с помощта на Grundfos GO.

Благодарение на уникалната комбинация от иновативни функции. Помпа MAGNA3 консумира до 70% по-малко енергия в сравнение с други автономни циркулационни помпи със същия типоразмер. Гамата MAGNA3 предлага богат избор от типоразмери, подходящи за приложения в битовото и комерсиално отопление или климатизация.

На българския пазар продуктите на Grundfos, в частност помпите от сериите MAGNA3 се предлагат през дистрибуторска мрежа. Един от големите дистрибутори е фирма Aдара Инженеринг, опериращ на територията на цялата страна.

Централният офис на Aдара Инженеринг е базиран в София, като в страната има фирмени офиси и складове в градовете Русе, Варна, Стара Загора и Бургас. Сервизната база на фирмата е в София.

Специалистите от фирма Aдара Инженеринг осигуряват точна информация и поддръжка във всични фази на изграждането на даден проект – от инженеринг и подбор на подходящи съоръжения, доставка, шеф-монтаж и пускови операции, до текущо поддържане на работещи инсталации (доставка на резервни части и сервиз).

Вижте също...