Поредна успешна година за Данфосс България, сегмент Отопление

През изминалата година, сегмент „Отопление“ на Данфосс в България изпълни множество ключови проекти и взе участие в многобройни събития. Календарната 2018 година беше една от най-предизвикателните, но в същото време и една от най-успешните за сегмента в България.

Топ проекти на Данфосс България, сегмент „Отопление“:
– Бизнес сграда „Графикс“ – системи Devi против лед и сняг;
– Министерството на правосъдието – системи Devi против лед и сняг;
– Офис сграда „Елипс“ – системи Devi против лед и сняг;
– Бизнес сграда №15 в Бизнеспарка в София – системи Devi против лед и сняг и баланс вентили;
– Завод „Костал“ в Пазарджик – доставка на баланс вентили;
– Garitage park – разглобяеми топлообменници;
– 8 ОУ „Св. Кирил и Методий“ в Габрово – Danfoss link система, баланс вентили, топлообменни апарати;
– Веолия Варна – топлофикационна автоматика;
– EVN топлофикация, град Пловдив – топлофикационна автоматика;
– Топлофикация „Плевен“ – топлофикационна автоматика .

Значими събития през 2018 г.

През 2018 година едно от най-важните събития за Данфосс беше Партньорската среща, която се състоя на 11-12 октомври в Боровец. На нея взеха участие повече от 80 партньори от България, както и гост-лектори от Украйна, Хърватия и Сърбия. Конференцията бе фокусирана върху последните продукти и тенденции в Данфосс. Специални гости на тържественото събитие бяха Александър Батинич, регионален търговски директор за район Адриатика и Черно море; Кемал Лойо, мениджър бизнес развитие на региона и Олег Медведиев от Украйна, продуктов мениджър за външно и индустриално електрическо отопление, който имаше специален панел посветен на Devi продуктите.

Богатата гама от продукти и решения на Devi бе представена, както обикновенно на едно от най-старите в България търговски изложения за архитектура, строителство и обзавеждане Стройко 2000, което се проведе между 24 и 28 октомври в Националния дворец на културата в София. Специалистите на компанията бяха насреща да отговорят на всеки един въпрос относно продуктовата гама на Devi, както и да дадат най-доброто продуктово решение според нуждите на клиента.

Иновации и новости от Данфосс, сегмент Отопление

Адаптирането на иновативната онлайн програма за проектиране и избор на продукти и решения – Heat Selector, който съвсем скоро ще има версия и на български език, е един от най-важните вътрешни проекти. Осъществяването му ще улесни неимоверно много партньорите на Данфосс от България и така те ще имат възможност за по-лесен и ефективен достъп до информация за избор и технически данни на продукти на български език.

Радиаторният термостат Danfoss Eco™ спечели най-престижните награди за дизайн и иновация, а именно – Red Dot Awards в категория „Комуникационен дизайн“, специална награда на Немските награди за дизайн и приз в категория „Гласът на хората“ на Датските награди за дизайн. В световен план термостатът се превърна в един от най-успешните продукти на Данфосс за годината. Той също така бе представен и в репортаж на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“, засягащ мерките за пестене на енергия през отоплителния сезон. Danfoss Link™ пък вече е съвместим с Amazon Alexa и може да бъде управляван гласово, което дава възможността на нашите потребители да имат наистина интелигентен дом.

Данфосс България, сегмент „Отопление“ изпраща 2018 г. с рекорден резултат в продажбите си за последните 10 години, постигнат благодарение на лоялните партньори и непримиримия си екип.