Постоянен комфорт и ниски енергийни разходи с газови кондензни котли De Dietrich от Рувекс

PMC-M

Серията кондензни котли на утвърдената компания De Dietriech е предназначена да удовлетвори всички изискванията на потребителите в областта на битовото отопление и горещото водоснабдяване. Кондензните удреди на De Dietrich отговарят на най- високите критерии, както по отношение на енергийната ефективност, така и на европейските изисквания за екологичност.

Котлите PMC-M са стенни кондезни газови котли, идеално решение за отопление и производство на битова гореща вода и се предлагат в мощности от 24 до 35 kW.

Те могат да работят както  на природен газ така и на пропан бутан. Благодарение на иновативния алуминиево-силициев топлообменник, топлата вода се осигурява бързо, в изобилие и с желаната температура.

В режим на работа „максимален комфорт”, котела осигурява битова гореща вода до 19 литра на минута при ∆Т 30⁰ и няма нужда да се монтира допълнителен уред за съхранение на гореща вода (с изключение на модел 24).

Допълнителна ефективност се получава и от наличието на газова горелка с широк диапазон на модулация от 24 до 100%, която позволява оптимално адаптиране на изходящата мощност на котела спрямо потреблението на топлина.

рувекс

Котлите от серията PMC-M се характеризират с компактни размери и висока производителност. Иновативната концепция на дизайна, основаваща се на кондензната технология, изисква минимално пространство за монтаж, което дава възможност да се впише във всяка архитектура.

Котлите от серията PMC-M се доставят с предварителни настройки и вградено оборудване, което прави инсталирането им бързо и лесно. Управлението на котлите се осъществява чрез два бутона – един за температурата на отопление и втори за температурата на топлата вода. Като опция се предлага още управление чрез класически стаен термостат и модулиращ такъв с външен сензор. Използването на модулиращ термостат оптимизира работата на отоплителния котел.

рувекс

Всички котли от тази серия се отличават с ултра компактни размери с височина 55 см, ширина 37 см и дебелина 36 см, което ги прави възможни за бърз и лесен монтаж на всяко едно място, изключително леки – 25 кг., и с висока ефективност до 109%, много лесни за експлоатация и поддръжка.

рувексКотлите PMC-M имат висока сезонна енергийна ефективност – 94%.

В режим на производство на топла вода притежават Клас А, датчик за външна температура, дава възможност да се повиши ефективността и икономичната екплоатация на Клас А+ на отопление.

Най-доброто от кондензната технология може да намерите интегрирано в котлите De Dietrich. Повече информация за серията PMC-M може да намерите на сайта на Рувекс.

Вижте също...