Повърхностно отопление от Herotec осигурява правилната система за всяко приложение

herotec

Системите за повърхностно отопление печелят все повече привърженици, особено когато се касае за реновация и модернизация. Независимо дали става въпрос за едно- или двуфамилни къщи или апартаменти, това гъвкаво решение текущо е широко предлагано на пазара. Компанията Herotec е специалист в тази област и предлага правилната система за множество приложения.

herotec

Например в областта на системите за сухо строителство, серията tempusGREEN постига отлични резултати с ниската си конструктивна височина и екологичната си съвместимост. Материалът е биологично безвреден, тъй като е направен без химически свързващи вещества и по-късно може да бъде лесно рециклиран. Размерът на плочата е 1000 x 500 x 30 mm, а обемната плътност на материала е около 170 kg/m³, съчетано с отлична топлопроводимост. Това прави продукта интересен за всички проекти, които се фокусират върху устойчивостта и в които се използват предимно или изключително материали от дърво.

herotec

Специално решение за последващ монтаж върху инсталирана на обекта изолация е системата tempusFLAT KLETT. С максимална височина на монтаж от 32 mm, системата е подходяща, ако се изисква използване на отделящ слой. Елементът, тънък само 2 мм е изработен от синтетични влакна, а лепилото, нанесено от задната му страна, позволява сигурното фиксиране. Размерът на ролката е 1050 х 20 000 мм, с припокриване от 50 мм между лентите.

herotec

Тънкослойните системи включват също системата tempusDS FN 10. Отоплителната система се състои от приблизително 14 mm тънък филм, с издатини от фолио които са залепени към съответния субстрат между които се поставят и фиксират тръбопроводите. Поради ниската конструктивна височина ≥ 17 мм, системата е особено популярна при обекти за реновация.

За повече информация: Herotec

Вижте също...