Повече дървета за България с Daikin и ГОРАТА.БГ


Засаждаме бъдеще! Дърветата ни дават въздуха, който дишаме, носят хармония, правят ни по-здрави.

Да засадиш дърво е да оставиш следа след себе си. Това е нещо, към което всички се стремим, и сега, благодарение на Daikin и ГОРАТА.БГ e напълно възможно. Daikin  и ГОРАТА.БГ помагат на децата да открият любовта си към природата и да се включат в борбата за нейното опазване. Ние, хората, защитаваме и се борим за това, което обичаме. Днес Земята има нужда от нашата помощ.

Daikin и ГОРАТА.БГ обявиха началото на кампанията „Засаждаме бъдеще“ по повод първи юни – Денят на детето.

Кампанията ще даде възможност на 200 училища, детски градини и други детски организации, да спечелят 4000 дървета и 6000 комплекта за засаждане.  Дърветата са готови за засаждане непосредствено след получаване.


Всеки от 6000-те комплекта за засаждане съдържа жълъди, подходящи саксийки, почва. Така  децата ще могат да проследят процеса на засаждане и поникване на младото дърво.

Daikin са подготвили и други специални изненади – 3-ма от победителите ще получат въздухопречиствател на Daikin!

За повече подробности вижте страницата Засаждаме бъдеще.

Daikin Airconditioning Central Еurope е основана през 1999 г. Продуктовото портфолио на компанията включва решения за отопление, охлаждане, вентилация и климатизация. DAIKIN участва в многобройни инициативи, насочени към опазване на околната среда и подкрепя социални кампании. Daikin е пионер в устойчиви и екологични решения за климатичната индустрия.

ГОРАТА.БГ, известна и като „Когато станем 100 000 ще посадим гора“ е една чиста инициатива от хората и за хората, която има за цел да засажда нови гори и дървета за България. За последните 6 години са засадили над 356 000 нови дървета на територията на цялата страна, с участието на десетки хиляди доброволци.


Вижте също...