Пречистването на въздуха у дома е още по-лесно с новия климатик 2 в 1 с пречиствател от LG

DualCool

През 2020 г. LG дебютира с модел, който обединява две функции, важни за времето, прекрарано у дома – климатик и пречиствател. Филтърът за пречистване, вграден в DualCool, е достатъчно мощен, за да обработи стая с площ до 27 кв.м, а сензорът за качеството на въздуха може да засича фини прахови частици с големина до 1µ.

Много хора не знаят, че само малка част от замърсяването на въздуха у дома идва отвън, а основен замърсител на въздуха вкъщи са фините прахови частици – ФПЧ. Те могат да се генерират от различни външни източници, но и от много такива в самите ни домове. Например, текстилните изделия у дома – както дрехи, така и домакински текстил, домашни любимци, прах, цигарен дим, изгорени газове при готвене и горене на свещи и разбира се, замърсяването на въздуха навън.

В големите градове и в по-малките жилища тези фини прахови частици са на още по-голяма гъстота и ги вдишваме много повече, но ако в дома няма място за пречиствател за въздух, новите климатици на LG ще са перфектно решение. Съчетавайки тези две функции в едно, те спестяват място и същевременно помагат да се достигне перфектна температура у дома, както и до 99% по-чист и лишен от фини прахови частици въздух.

DualCoolКак работи климатикът LG DualCool?

1. Сензорът PM1.0 измерва концентрацията на ФПЧ.
2. Йонизаторът генерира йони, които поляризират ФПЧ.
3. Магнитният филтър, позициониран по цялата ширина на климатика, улава поляризираните ФПЧ.
4. Цветовата и количествена индикация на малкия екран показва качеството на въздуха в помещението в реално време.
5. Апликацията LG ThinQ следи и записва качеството на въздуха, като може да даде подробен отчет, колкото често имате нужда.

DualCool

Какви са предимствата, с които разполага LG DualCool Purifing климатик?

Както всички устройства на LG, новият климатик лесно се управлява чрез WiFi и приложението LG ThinQ. Той разполага с няколко различни функции, които да донесат на потребителите това, което им е необходимо. В допълнение, изкуственият интелект в него му помага да запомни нуждите на потребителите си, както и техните навици и да адаптира поведението си спрямо тях.

Ето някои от тези функции:
Comfort Sleep – нощен режим. Осигурява перфектен комфорт през нощта, като модифицира начина си за работа, за да работи по-тихо и ефективно през цялата нощ.
Auto Cleaning – автоматично почистване. Интелигентната система за автоматично почистване предотвратява образуването на бактерии и мухъл по топлообменника, с което осигурява по-комфортна среда за потребителя.
4Way Swing – четиристранна струя. Климатиците на LG доставят въздух до всички краища на стаята, но функцията за четиристранна струя в новия модел постига това още по-бързо и ефективно.

DualCool

Невероятен дизайн

Освен безбройните полезни функции, новият климатик е и с нов елегантен и изчистен дизайн. Тънък е едва 18.9 см, а извивката му пасва перфектно на всяко пространство. Стилният гланцов финиш му придава изискан и елегантен вид, а деликатният екран в няколко цвята дава цялата нужна информация без да се натрапва на окото.

За повече информация – Ел Джи Електроникс България ТП.

Може да харесате още...