Пречистватели на въздух AirPal от Helios с HEPA 14 филтри или UV-C дезинфекция

AirPal

Опитът през последните няколко месеца показа, че мерките за разстояние и дезинфекция не предпазват непременно от предаване на инфекции чрез аерозоли. На този фон в момента има голямо търсене на пречистватели на въздух, които могат ефективно да премахнат аерозолите, идентифицирани като носители на вируси Covid-19 от въздуха в помещението.

AirPal

Представители на този тип климатични устройства включват пречиствателите на въздух AirPal от Helios. Те могат да се използват незабавно и с малко усилия, не изискват нито монтаж, нито настройка и следователно са идеалната мярка за бързото подобряване на хигиената на въздуха в помещенията.

За да може да предложи правилния уред за всички възможни области на приложение, семейството AirPal включва различни устройства с различни размери и дизайн като се започне със свободно стоящи устройства, например за класни стаи, ресторанти и чакални, и се стигне до мобилни устройства на колела например за заседателни зали.

Пречиствателите на въздух са оборудвани с HEPA 14 филтри и трябва да могат да премахват 99,995% от вирусите от въздуха в помещението или да имат дезинфекцираща UV-C светлинна система за унищожаване на вируси.

Може да харесате още...