Представяме ви Perfera и Sensira – две стенни тела от широката гама на Daikin

Изберете климатика от висок клас Perfera

Вече наложен на пазара и доказал качествата си климатикът Perfera отговаря на желанията на клиентите, които търсят перфектен дом.

Причината е, че освен висока енергийна ефективност – до А+++ за отопление и охлаждане и технологията Bluevolution, Perfera разполага с много други предимства.

Елегантният, модерен дизайн, докоснат от бъдещето и гладките форми на климатикът Perfera, го правят подходящ за инсталиране във всеки интериор.

Perfera активно подобрява качеството на въздуха в помещенията като използва обезмирисяващ филтър от титаниев апатит и технология Flash Streamer:

Flаѕh Ѕtrеаmеr гeнepиpa виcoĸocĸopocтни eлeĸтpoни. Eлeĸтpoнитe се cблъcĸвaт и aĸтивиpaт мoлeĸyлитe нa ĸиcлopoдa и aзoтa във въздyxa. Aĸтивиpaнитe мoлeĸyли ca нecтaбилни и пpeдизвиĸвaт xимичecĸи peaĸции c вeщecтвaтa, c ĸoитo влизaт в ĸoнтaĸт. Taĸa ĸиcлopoдът чpeз oĸиcлeниe paзгpaждa бaĸтepии, мyxъл, вpeдни xимични cъeдинeния и aлepгeни.

Интересна функция е и многозоновият интелигентен сензор за присъствие.

Той насочва автоматично въздушния поток встрани от хората в помещението и така предотвратява дискомфорта от директно въздушно течение, което много от климатиците създават. Освен това има и енергоспестяващата функция – когато в дадено помещение не се отчита присъствие на хора за 20 мин., климатикът автоматично преминава в енергоспестяващ режим.

Perfera се предлага и във вариант оптимизиран за отопление, с гарантиран капацитет на отопление при ниски външни температури до -25°C.

За равномерното разпределение на температурата в помещенията се грижи триизмерният въздушен поток – той може да се регулира, не само нагоре и надолу, но също и на ляво и дясно – според вашите изисквания или автоматично. Това позволява и да контролирате точно къде се насочва въздушния поток. А безшумната работа на климатика (до 19 dBA), го прави подходящ и за инсталиране в спални помещения.

Както повечето климатици на Daikin, Perfera има опция за управление през мобилното приложение Online Controller, а също има възможности за свързване към сложни системи за автоматизация на дома или за сградно управление с комуникационни протоколи Modbus или KNX или за Daikin централизирано управление.

Изберете Sensira – най-новия климатик с технология Bluevolution

Създаден, за да отговори на желанията на потребителите от комфортно и достъпно решение за климатизация, новият Sensira използва последните технологии за да постигане по-голяма енергийна ефективност и отлично съотношение между цена и качество.

Комфорт

Със Sensira R-32 не е необходимо да правите компромис със комфорта за сметка на енергийната ефективност. В студените дни можете да се възползвате от режима “Турбо” и бързо да затоплите помещението. Автоматично вертикално завъртане мести жалузите нагоре и надолу, за да осигури ефективно разпределение на въздушния поток и температурата в помещението. Но това не е всичко. Със звуково налягане до 21 dBA, новият Sensira работи почти неосезаемо, като гарантира комфортен сън през нощта.

Надеждност

За да гарантира безпроблемна експлоатация, Sensira R-32 се предлага с усъвършенстван компресор. Новият двукамерен суинг компресор осигурява значителни икономии на енергия, по-малък риск от повреда и по-тиха работа. И всичко това е при постоянен контрол на перфектните климатични условия в помещенията.

Лесно управление

Sensira също разполага с опцията управление през мобилно приложение Online Controller. Приложението ви помага да програмирате, управлявате и наблюдавате вашата климатична система от всяко място и по всяко време.

1. Вашият дом
Този екран ви предоставя преглед на вашия дом, както и достъп до всички функции, така че да контролирате до 50 климатични тела наведнъж.

2. Отделните стаи
С интерактивния термостат можете да регулирате температурата, работния режим, пречистването на въздуха и вентилаторите за отделните помещения.

3. График
Създавайте различни графици с до 6 действия дневно в продължение на 7 дни и активирайте специфични режими на работа.

4. Потребление на енергия
Графиките ви показват къде можете да спестите енергия и пари

За да използване на приложението е необходим допълнителен аксесоар – Wi-Fi адаптер. След като свържете вашия климатик с безжична мрежа и изтеглите приложението, можете да програмирате температурата, да разглеждате потреблението на енергия и да се възползвате от много други възможности.

Климатиците на Daikin са подходящи за всяко помещение, независимо дали е дневна, спалня или детска стая. Независимо дали ремонтирате съществуващо жилище или изграждате нов дом, климатиците на Daikin са логично решение за вашите потребности от отопление и охлаждане.

Научете повече за различните модели климатици на Daikin и свалете брошури и технически характеристики.


Вижте също...