Преносим соларен хладилник GoSun Chill

 GoSun Chill

Преносимият мини – хладилник GoSun Chill на компанията GoSun не се нуждае от зареждане с лед за охлаждане на напитките през летните горещини, защото за тази цел има външно 144-волтово зарядно устройство. За да се запази автономността на батерията и охлаждането, производителят предлага и няколко опции за зареждане със слънчеви клетки.

 GoSun Chill

Модерният уред е с мощен охладител и разполага с торби за съхранение, колела за задвижване и лесно пренасяне, ремъци и скоби, и, разбира се, отварачка за бутилки. За разлика от Solar Cool, представен през 2014 г., новият преносим хладилник няма вградени слънчеви клетки. Вместо това, за зареждане, GoSun предлага избор от външни устройства – сгъваем 30-ватов три компонентен соларен модул или 60-ватова интелигентна маса. Въпреки това, GoSun Chill не е задължително да бъде свързан с фотоволтаична система – компресорът му може да бъде захранван директно чрез включения Powerbank, всеки изход от 100-240 V AC или стандартна 12-волтова акумулаторна батерия.

 GoSun Chill

Техническите характеристики на “банката” на GoSun са впечатляващи: 15-амперовата батерия с тегло 0,9 кг може да поддържа режима на работа на хладилника през целия ден или напълно зареди 10 смартфона и фенерче на 200 лумена. В преносимия мини-хладилник можете да настроите температурата от -20° до 20°C.

 GoSun Chill

Проблемът с конвенционалните мобилни хладилници е, че когато сложите леда необходим за охлаждане, в тях не остава много място за напитки и храна. Собствениците на GoSun Chill вече няма да имат никакви съмнения какво да поставят вътре, защото поради външните източници на захранване в него има двойно повече място, отколкото при традиционните охлаждащи устройства.

За повече информация: GoSun

Вижте също...