Преносима вятърна турбина Kiwee One

 Вятърната турбина Kiwee One на френската компания KiteWinder представлява идеално решение за мобилно, автономно генериране на електричество. Турбината произвежда електричество ден и нощ, дори и в облачни дни, а излишното производство се съхранява за по-късна употреба. Този резерв прави потребителите на устройството автономни, където и да се намират.

KiteWinder

Вятърната турбина се помества в раница и се разгръща за по-малко от 5 минути. Това я прави идеалното решение за хора, които пътуват и обичат да бъдат сред природата. Лекото хвърчило може да носи вятърната турбина дори когато вятърът на земята е слаб, тъй като във височина той се засилва.

KiteWinder

Турбината KiweeOne е здрава, пригодена за тежки условия и е проектирана да работи поне десет години. Резервните части за съоръжението идват като стандартно оборудване и се произвеждат в голям обем. Поддръжката не изисква никакви специфични умения. Материалите, които съставляват Kiwee One са като тези, които се използват за професионалните парапланери и хвърчила.

За повече информация: KiteWinder