Пригответе се за фантастично лято с Daikin

Пригответе се за фантастично лято с Daikin

Има летни нощи, когато не можете да спите, защото стаята ви е гореща и влажна. Или цветният прашец навън ви пречи да дишате и причинява хрема. Daikin има решение! Това лято можете да спите спокойно и дишате свободно.
 
Новият климатик на Daikin работи тихо като шепот.

Най-вече в спалнята  е важно климатичната система да работи възможно най-тихо. За спокоен сън Daikin изобрети стенно тяло, което има невероятно ниско ниво на шум  – само 19 dB(A). Може да се сравни с тихото шумолене на листата навън.

Със своя изчистен бял декоративен панел и матово бял цвят, новият Professional FTXS-K панел се съчетава ненатрапчиво с всеки интериор. Системата може да се похвали с енергийна ефективност клас А както в режим на отопление, така и на охлаждане. Вградения сензор за движение превключва в икономичен режим скоро след като напуснете стаята. Седмичният таймер допълнително гарантира спестяване на енергия. Филтърът от титаниев апатит улавя влага, цветен прашец и неприятни миризми. Външното тяло може да се превключи в “тих режим”. Така и вашите съседи ще са доволни.


Вижте също...