Присъединете се към уебинара за Danfoss Heat Selector

Danfoss Heat Selector е най-доброто в класа си онлайн приложение, което оптимизира процеса на планиране, и е предназначено за експерти по топлотехника. Ако вече сте започнали или бихте искали да започнете да използвате Danfoss Heat Selector, се присъединете към уебинара на Danfoss , за да получите някои прозрения и информация от първа ръка.

Heat Selector  позволява прост и бърз избор за отопление. Приложението ви предлага най-добрите решения за вашите нужди, базирани само на най-новите версии на продуктите. Това спестява време при избора на продукт, дава възможност за сравнение и ви води до оптималния продуктов микс за приложение.

Danfoss Heat Selector е приложение, създадено специално за инженери, проектантите, консултанти и други специалисти в отоплителните инсталации. Основните му ключови функции го превръщат в един от най – предпочитаните инструментите за онлайн селекция.

За да се гарантира лесна и приятна работа с потребителите, Danfoss организират онлайн обучение – уебинар – в петък, 10 ноември 2017 г., от 10:00 до 11:00 часа. Сесията ще се проведе на портала за обучение на Danfoss . Участниците ще имат директен  достъп, като кликнат върху връзката по-долу.

За целта е необходима регистрация.

По време на уебинара участниците ще бъдат запознати с основите на приложението, неговите ползи и предимства. Ще се покаже къде може да се намери приложението и как да се използва. Ще се отдели време за избора на различните продукти с подкрепата на Danfoss.

Уебинарът е подходящ за всеки, който вече използва приложението, и тези, които все още го обмислят. Той ще осигури на потребителите задълбочен преглед на всички функции на приложението и ще помогне за подобряване на потребителския опит.

Присъединете се към уебинара и опростете процеса на планиране!

Още информация за приложението Danfoss Heat Selector.


Вижте също...