Производителност и икономия с новите климатици на De Dietrich-CLIM’UP

De Dietrich

През април тази година фирма Рувекс АД стартира продажбите на българския пазар на един съвсем нов продукт на  водещия производител De Dietrich, а именно гамата стенни климатици CLIM’UP.

De Dietrich

Климатиците CLIM’UP предлагат на потребителите висока сезонна ефективност – SCOP до 4.22 за отопление и SEER до 6.8 за охлаждане. Инверторната технология Full DC Inverter дава възможност климатикът да се адаптира според Вашите нужди за по-добра ефективност и контрол на консумацията.

De Dietrich

Вашият комфорт е гарантиран през всички сезони с охлаждане през лятото и отопление през зимата.

Работният им режим на отопление е при външна температура до -15°C. CLIM’UP се предлагат в различни модели с мощност от 2,5 до 8 kW, за да могат да отговорят на всички нужди.

Комфорт и безопасност

С ниво на звука от само 20 dB (A), климатиците от гамата De Dietrich – CLIM’UP са сред най-тихите на пазара. С функцията „нощен режим” можете допълнително да намалите нивото на шума при работа през нощта.

Вътрешното тяло има самопочистваща се система, която предотвратява разпространението на микроби и бактерии в дома Ви, осигурявайки максимален комфорт при използване на уреда. С петте режима на работа можете да регулирате температурата на околната среда, да елиминирате течения и да изсушавате или проветрявате стаите си.

Климатиците CLIM’UP се предлагат с допълнителна опция „Wi-Fi функция”, която Ви позволява да управлявате Вашия вътрешен модул дистанционно.

Адаптивно решение

De Dietrich

Модели

В зависимост от избрания модел може да се интегрират до 3 вътрешни модула, които Ви позволяват да настроите индивидуално температурата във всяка от стаите както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление.

Използвайки Wi-Fi функцията, можете да постигнете индивидуален комфорт за всяка от стаите, който отговаря на Вашите предпочитания.

Комфорт през цялата година с De Dietrich и гамата климатици CLIM’UP.

До края на юли можете да закупите този нов продукт на специална промоционална цена!

За повече информация – фирма Рувекс.

Вижте също...