Промоционални есенни предложения от Рувекс

Ruvex

Рувекс представя на вашето внимание промоционалните си есенни предложения!

Промоциите са валидни до 31.10.2019 г. или до изчерпване на количествата!

Котлите PMC-M са стенни кондезни газови котли, идеално решение за отопление и производство на битова гореща вода и се предлагат в мощности от 24 до 35 kW. Те могат да работят както на природен газ, така и на пропан бутан. Благодарение на иновативния алуминиево-силициев топлообменник, топлата вода се осигурява бързо, в изобилие и с желаната температура. Допълниетелна ефективност се получава още от наличието на газова горелка с широк диапазон на модулация от 24 до 100%, която позволява оптимално адаптиране на изходящата мощност на котела спрямо потреблението на топлина. Те притежават етикет ECO-SOLUTIONS на De Dietrich, който гарантира, че можете да се възползвате от най-новото поколение мулти-енергийни системи, които са лесни за използване, с по-добри характеристики и енергийни икономии, предназначени да предоставят по-голям комфорт, без да вредят на околната среда.

PMC-S

Котлите PMC-S са стенни кондезни газови котли, идеално решение за отопление и производство на битова гореща вода и се предлагат в мощности от 24 до 35,7 kW. Те могат да работят както  на природен газ, така и на пропан бутан. Благодарение на иновативния алуминиево-силициев топлообменник, топлата вода се осигурява бързо, в изобилие и с желаната температура (за модели РMC-S… MI). Котелът осигурява битова гореща вода до 19 литра на минута при ∆Т 30⁰ и няма нужда да се монтира допълнителен уред за съхранение на гореща вода (с изключение на модел 24 и 35). Допълнителна енергийна ефективност се получава още от наличието на газова горелка с широк диапазон на модулация от 24 до 100%, която позволява оптимално адаптиране на изходящата мощност на котела спрямо потреблението на топлина. Всички котли от новата серия РMC-S се отличават с ултра компактни размери, което ги прави възможни за бърз и лесен монтаж на всяко място, изключително леки – 25 кг., и с висока ефективност до 110%, невероятно лесни за употреба и поддръжка.

Различните серии кондензни газови котли на утвърдената френска компания De Dietriech са предназначени да удовлетворяват всички изисквания на потребителите в областта на битовото отопление и горещото водоснабдяване. С експертната помощ на проектантите от фирма Рувекс АД, можете да изберете най-подходящия за Вас котел и аксесоари към него. Повече информация и специални промоционални цени, може да намерите на интернет сайта на официалния вносител www.ruvex.bg и при неговите партньори.

Вижте също...