Промоционални предложения от Екотерм Проект

котли Bisolid Saver Combi

Промоция котел BISOLID Saver C

Комбинираните котли Bisolid Saver Combi се отличават с по-висока ефективност в сравнение с конкурентните котли на твърдо гориво, благодарение на стоманената, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа (по-голяма топлообменна площ). Оборудвани са с допълнителна предна вратичка, пелетна горелка Bisolid GP xx B и табло за управление, като бързо и лесно (за по-малко от една минута) се преминава от дърва към пелети и обратно. Възможност за ползване на кредит енергийна ефективност по програма REECL.

котли VIADRUS U 22

Промоция на чугунени котли VIADRUS U22 C

Чугунените котли VIADRUS U 22 C се отличават с висока надеждност, ефективност и дълъг експлоатационен срок. Котлите са изключително подходящи да бъдат преустроени за работа на пелети, чрез монтаж на пелетна горелка.

Промоция котел BISOLID J4

Котлите Bisolid J са предназначени за изгаряне на дървесни пелети. Окомплектовани са с чугунено, двуходово котелно тяло, пелетна горелка с ръчно механично почистване Bisolid hc> и бункер за пелети за пуск 80 кг. Конструирани са с патентована система за подаване на вторичен въздух.

горелкa BISOLID GP

Промоция пелетни горелки BISOLID GP xx hc> и BISOLID GP xx B

Пелетните горелки от модел Bisolid GP xx B са напълно автоматизирани – запалване, следене на пламъка, спиране на горивния процес по специален алгоритъм, включващ продухване, което осигурява почистване на горивната камера и лесно и безопасно запалване, имат интуитивен LCD дисплей със светлинна индикация на активните функции. Управление на циркулационна помпа според температурата на топлоносителя, защити за безпроблемна работа. Горелките Bisolid GP xx hc> могат да изгарят нискокачествени дървесни пелети с високо пепелосъдържание. Снабдени са с лостов механизъм благодарение, на който се извършва ръчно фронтално механично почистване на скарата на горивната камера без отваряне на котела и без прекъсване на работата му, като самото почистване се извършва бързо в две лесни стъпки. Специално са създадени за монтаж към котли VIADRUS, DAKON DOR, JUNKERS, BOSCH. Автоматична модулация на горивния процес, намаляваща броя на спиранията и запалванията, управление на вентилатор за димни газове и на циркулационна помпа според температурата на топлоносителя, работа със стаен термостат или седмичен програматор, защити за безпроблемна работа.

За контакти и допълнителна информация – www.ecotherm.bg.

Може да харесате още...