Промоционални предложения от Калория

Калория предлага два котела от ново поколение на промоционални цени.

Калория

Котелът Residence Condens ще ви осигури топлината и уюта на дома в комфортна среда с по-малък разход на гориво, а от там и с по-ниски ежемесечни сметки за газ. Намалява текущите разходи спрямо конвенционален газов котел.

Котелът е разработен, за да отговори на високите изисквания и е внедрил в себе си технологии от най-ново поколение, покривайки необходимата мощност до 35 kW. Адаптиран към променливото потребление, котелът отговаря гъвкаво на нужните за отопление, като осигурява и висок дебит на горещата вода. Премикс-горелката за прецизно смесване газ и въздух за горене осигурява пълна модулация 1:5. Енергоспестяващата циркулационна помпа с висока ефективност (EEI ≤ 0,20) осигурява ниско електропотребление.

Стара цена: 2796 лв с ДДС.
Нова цена: 2208 лв с ДДС с коляно и комин.

*Възможност за безжична работа с най-новата система за безжичен контрол и управление Riello RiCloud.

Управлявайте своя котел от където и да е! Използвайте своя смартфон като дистанционнен контролер! Безплатното приложение е достъпно в AppStore и Google Play!

Калория

Калория

Котлите Start Condens (с мощност 25 и 29 kW) ще ви осигурят топлината и уюта на дома в комфортна среда с по-малък разход на гориво, а от там и с по-ниски ежемесечни сметки за газ. Намаляват текущите разходи спрямо конвенционален газов котел.

Стара цена за 25 kW: 2250 лв с ДДС.
Нова цена: 1878 лв с ДДС с коляно и комин.
Стара цена за 29 kW: 2250.00 лв с ДДС.
Нова цена: 1998 лв с ДДС с коляно и комин.

Основни предимства на алуминиевия топлообменник, патент на Riello:
– Висок коефициент на топлопроводимост – на AL е 205 W/m°C, която e 12  пъти по-голяма спрямо други сплави. Например: за неръждаема стомана е 16 W/m°C, а за чугун е 60 W/m°C;
– Алуминият има по-добри термодинамични показатели при топлинни натоварвания, което го прави по-лесен за обработка от другите материали;
– Пластичността на алуминия като материал дава възможност да се разработи топлообменник с големи топлообменни повърхности, разположени в минимални размери;
– Алуминиевият топлообменник има дълъг живот заради самообразуващите се на повърхността на топлообменника микрооксиди на алуминия, което действа като предпазен защитен филм против корозия.

Котелът е разработен за да отговори на изискванията на съвременното строителство, основано на нови технологии и изолационни материали, което води до значително намаление на топлинните загуби и необходимата мощност до 18-24 kW за отопление на малки и средни жилища. Адаптиран към променливиото потребление котелът отговаря гъвкаво на нужните за отопление, като осигурява и висок дебит на горещата вода.

Премикс горелка за прецизно смесване газ и въздух за горене осигурява пълна модулация 1:5.

Енергоспестяваща циркулационната помпа с висока ефективност (EEI≤0,20) осигурява ниско електропотребление.

Срокът на промоциите е до 07.03.2019 г. или до изчерпване на наличните количества.

За повече информация – Калория.

Може да харесате още...