Промоционални цени на чешките котли Виадрус от Екотерм Проект

Viadrus

Екотерм Проект ЕАД, една от най-големите компании, предлагащи цялостни решения за отоплението в жилищни, търговски и индустриални сгради, е единственият изключителен представител на Чешката фирма VIADRUS a.s. в България от 01.07.2016 г.

Viadrus

От тази дата фирма Екотерм Проект ЕАД получава за втори път в продължаващото над 20 години сътрудничество с чешката фирма Viadrus привилегията да оперира като неин единствен оторизиран дистрибутор на територията на Република България. Клиентите на Екотерм Проект ЕАД могат да намерят при дистрибуторите на фирмата в цялата страна висококачествените чешки котли VIADRUS на най-атрактивни цени.

Историята на фирма Viadrus датира от 1885 г. Днес Viadrus е синоним за качество и надеждност в леярската промишленост и производството на чугунени котли за твърдо гориво, чугунени радиатори, както и газови котли. Изключително успешен проект е асамблирането на горелки GreenEcoTherm, произвеждани от Екотерм Проект, към чугунените котли на Viadrus. Крайният резултат от тази комбинация е осигуряване на комфорт чрез отопление с пелети, а в същото време надеждност, гарантирана от чугуненото котелно тяло. Сертификатите за качество ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004 съпътстват продукцията на фирма Viadrus, допълнена също и от комбинирани котли, котли на биомаса, които са в съответствие със строгите екологични стандарти и регулации, както и от стоящи и стенни газови котли.

Viadrus

Сега добре познатите модели на Viadrus U 22 Basic, U 22 C и U 22 D, отличаващи се с дълъг живот на котелното тяло, висока надеждност и ефективност, както и с лесно обслужване и поддръжка, могат да бъдат закупени от дистрибуторите на Екотерм Проект на специални цени. Цялата информация за промоциите на чешките котли Viadrus, предлагани от фирма Екотерм Проект, може да бъде намерена на сайта на фирмата www.ecotherm.bg.

Viadrus

Може да харесате още...