pixel

Проветрявайте безжично с InVENTer Connect

inVENTer

Усъвършенствано радио управление от InVENTer опростява инсталацията на вентилационни устройства и предлага иновативни функции.

Безжично, безшумно, невидимо: управлението на вентилацията InVENTer Connect е на пазара от септември 2021 г. Новото поколение вентилация обединява всички желания на производителите: от безжичната, напълно автоматична вентилация с безшумна Xenion технология и патентована звукоизолация през управление чрез приложение до почти невидимия изравнен със стената вътрешен панел.

Лесен монтаж без окабеляване

Радиотехнологията елиминира сложното окабеляване на вентилационните устройства през цялата къща. Те са свързани единствено към захранването. Комуникацията между устройствата и управлението се осъществява чрез независима радиомрежа с 868 MHz. Поради разграничаването от WLAN мрежата честотата е без смущения и впечатлява с отличния си обхват.

Мрежата InVENTer Connect включва също така интелигентния вътрешен капак на вентилационните модули IB Connect. Веднъж свързани към захранването, отделните устройства могат да бъдат интегрирани в радиомрежaта.

inventer

Интелигентен контрол на вентилацията

Многозоновият контролер Easy Connect е централен контролен блок и позволява лесно да се управляват до 16 вентилационни устройства и сензори с помощта на приложение чрез Bluetooth или директно на контролера. Контролерът има интегриран сензор за влажност и температура и може да управлява до 4 различни вентилационни зони. Данните на вентилатора, качеството на въздуха, влажността и температурата за съответните зони могат да се четат директно на дисплея. С външния сензор може да се реализира както вентилация на мазето с контрол на точката на оросяване, така и напълно автоматичен летен режим на работа.

Безплатното приложение InVENTer Mobile позволява на вентилационните устройства и на сензорите да бъдат програмирани и контролирани много удобно чрез Bluetooth. Предварително дефинираните вентилационни профили също могат да бъдат индивидуално регулирани в приложението. По този начин всяко помещение се проветрява индивидуално и напълно автоматично според конкретните изисквания.

Може да харесате още...