pixel

Радиаторни термостати и вентили от Danfoss

danfoss

Термостатичните радиаторни вентили (ТРВ) на Danfoss предлагат качество и улеснена работа. С тяхна помощ Вие можете да бъдете максимално ефективни в своята работа. Разгледайте практичното ръководство за избор на продукти, което ще Ви помогне лесно да намерите нужния продукт и да го инсталирате безпроблемно.

Всички комплекти радиаторни термостати и вентили Danfoss са произведени от материали с най-високо качество. С тяхна помощ Вие гарантирате на Вашите клиенти постоянно поддържане на желаната температура във всяко помещение. Те също така се предлагат в различни разновидности и са подходящи за всеки вид радиатори и помещения.

А подмяната на стар термостатичен вентил с нов такъв дава възможност за намаляване на разхода на енергия до 20%. Това от своя страна води да намаляване на сметките за отопление.

Защо да изберете радиаторни термостати и вентили Danfoss? Като начало, компанията е единственият производител на газови сензори в света! Това уникално техническо решение предлага най-краткото време за реакция на термостата спрямо промените в околната температура и гарантира максимална икономия и комфортна стайна температура. Времето за реакция на газовия сензор е само 8 минути (средното време за реагиране на сензорите с течност е 18 минути).

За да научите повече за комплектите радиаторни термостати и вентили на Danfoss, посетете официалния сайт.

danfoss

А само до 31.05.2023 г. имате възможност да закупите 8 комплекта радиаторни термостати и вентили Danfoss и да вземете 2 комплекта напълно безплатно. Също така с всяка покупка на 8 комплекта от един вид играете за спечелване на 1 от 10 безжични колонки Swiss Peak.

Подробните правила на кампанията можете да разгледате в сайта на Danfoss.

Може да харесате още...