Регулаторът Unibox T-RTL спечели наградата „European Product Design Award 2019“

Unibox T-RTL

Регулаторът Unibox T-RTL за стенен монтаж на компанията Oventrop бе награден със злато в конкурса за продуктов дизайн European Product Design Award 2019. Уредът убеди журито от експерти в категорията „Продукти/регулатори за интериор, системи за контрол на температурата“. Оценката се присъжда въз основа на критериите „иновация, естетика, функционалност, ергономия, дълголетие, ползи за потребителите и екологична съвместимост“.

Unibox T-RTL

Unibox T-RTL служи за оптимизиране на енергията и ограничаване на температурата на повърхностните отоплителни системи. Комплектът за монтаж на стена се състои от дизайнерска кутия и ергономично оптимизиран термостат. За да може комплектът да бъде интегриран в почти всяка съвременна среда, капакът е изработен от висококачествено стъкло. Термостата от неръждаема стомана или хром допълва благородния външен вид.

Unibox T-RTL

Наградата „Европейски продуктов дизайн“ е основана през 1985 година. Журито се състои от екип независими дизайнери, преподаватели и редактори. Предоставена на кандидати от цял свят, наградата ежегодно номинира продукти с изключителен дизайн.

За повече информация: Oventrop

Вижте също...