Resideo пуска ново решение за радиаторен контрол

Resideo

Рол, Швейцария, 24 септември 2020 г. – Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), водещ глобален доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и безопасността, днес пусна в продажба нова гама термостатни радиаторни вентили и термостатни глави на Honeywell Home, които осигуряват непрекъснат и надежден контрол на потока и температурата.

Когато става въпрос за отоплителни системи, улеснението, надеждността и енергийната ефективност са характеристики от особено голямо значение за собствениците на жилища, професионалните монтажници, проектантите и търговците. Затова фокусът на Resideo е да надгради своето богато наследство и експертиза, като предостави нова гама за контрол на отоплението, подходяща за съвременния начин на живот и живота в бъдеще.

Първият нов продукт е стилна и компактна прахоустойчива глава Honeywell Home Thera-6 и трайна, устойчива на избледняване капачка, която предоставя най-добрата в класа си1 температурна регулация, чрез течен сензорен елемент проектиран в Германия.

Вторият продукт е модернизирана гама вентили Honeywell Home V2000SX, която идва с технически предимства като:
– стандартната гама вентили SX покрива 90% от изискванията за битово отопление;
– гамата е тествана в среда надхвърляща изискванията на приложимите европейски стандарти за качество;
– разполага със защита – дизайн с двоен уплътнителен О-пръстен.

В допълнение, продуктите Thera-6 и V2000SX идват с гаранция под формата на удължен гаранционен срок2. Удължената гаранция се предлага директно към клиенти при приложимите гаранционни условия на Resideo.

Продуктите са налични от 14 септември 2020 г.

Марио Моура, управляващ директор „Продукти и решения“, за Европа, Близкия изток и Африка, обяснява: „Подходът ни е да поставяме клиентите си в центъра на това, което правим и начина, по който го правим. Ето защо, вслушването в професионалистите и индустриалните ни партньори беше ключова част от процеса ни по разработване на продуктите. Горди сме с новата ни гама и улеснението, качеството и надеждността, които предоставя.“

За да получите повече информация и да разберете защо новата гама решения за радиатори Honeywell Home е идеален избор за монтажници, търговци на едро и дребно, посетете homecomfort.resideo.com/TRV.

Resideo

Търговската марка Honeywell Home се използва под дългосрочен лиценз от Honeywell International Inc.

Бележки:
1 Сертифициран по схемата за сертифициране Keymark, с цел най-добър контрол за рейтинга на точност в съответствие с ревизираните европейски стандарти EN 215.
2 Следните продукти в новата гама имат удължен гаранционен срок, който се предлага спрямо приложимите гаранционни условия на Resideo:

Продукт Продуктова серия Експлоатационният живот на продукта спрямо, който се предлага приложимият гаранционен период (от датата на производство)
Термостатни радиаторни глави Thera-6 10 години
Термостатни радиаторни вентили V2000SX 15 години

За Resideo

Resideo е водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт, безопасността и отоплителните системи, предназначени предимно за жилищна среда. Създадена въз основа на 130-годишно наследство, Resideo присъства в повече от 150 милиона жилища, като всяка година инсталира 15 милиона системи. Компанията продължава да обслужва повече от 110 000 изпълнители, чрез водещи дистрибутори, в това число собствената си компания ADI Global Distribution, която изнася продукти в повече от 100 страни от повече от 200 складови обекта по целия свят. Повече информация за Resideo можете да намерите на страницата www.resideo.com.

За контакт: [email protected]

Вижте също...