Революционен самопочистващ се климатик с екологичен хладилен агент R32

Hitachi Dodai

Hitachi предлага мулти сплит решение, подходящо за битови приложения и малки търговски обекти.

Серията Dodai има четири нива на мощност от 1,8 до 5 kW. Вътрешните тела са компактни и незабележимо се интегрират във всеки интериорен дизайн.

Опитът и ноу-хауто на Hitachi за намаляване на шумовите емисии позволяват тиха работа. Нивото на звуковото налягане на вътрешните тела е 19 dB (A) и осигурява истински комфорт на потребителя.

Устройствата работят с хладилния агент R32, който е по-екологичен и по-ефективен от R410A, осигурявайки енергиен клас A++/A+. Специално при мулти сплит решението има нови външни тела в три размера, към които могат да бъдат свързани до три вътрешни тела. С приложението Hi Kumo уредите могат да се управляват от всяко мобилно устройство. Освен това те имат ново ергономично инфрачервено дистанционно управление, което според производителя е лесно и интуитивно за използване.

Технология FrostWash за чист въздух в помещенията.

Монтираните на стена модули Dodai на Hitachi предлагат ефективна обработка на въздуха и подобряват качеството му благодарение на ексклузивната и иновативна технология FrostWash, която при моно сплит режим позволява автоматично и редовно почистване на топлообменника, чрез обледяване и последващо размразяване.

Hitachi Dodai

Когато процесът на почистване започне, отложените върху топлообменника прахови частици и всички замърсители като бактерии, вируси, полени и спори на плесени се фиксират в замръзналия слой на топлообменника. Когато натрупването на лед затвори цялата повърхност на топлообменника, той се размразява и чрез изтичането на кондензат се промива. До 91% от бактериите и 87% от плесените се елиминират. Процесът на почистване може да се задейства ръчно през управлението на климатика.

Функция почистване One-touch.

Функцията за почистване One-touch, разработена от Hitachi, се използва за почистване на топлообменника в мулти сплит системи. Може да се стартира с натискане на бутон на контролния блок. След края на процеса на почистване устройството се изключва автоматично.

Може да харесате още...