pixel

Riello – 100 години енергия за живот

riello

Вече един век Riello оправдава своето мото Energy for Life – Енергия за живот, обезпечавайки енергия за промишлеността и за комфорта на хората. Енергия за живот е тяхното мото и това, което ги движи.

Тези 100 години се основават на:
– непрекъсната работа чрез устойчиво развитие на иновациите в създаването на горивна техника;
– новите технологии са базирани на грижата за човека и природата; целта е непрекъснатото подобряване на качеството на живот, правейки планетата по-добро място за живеене днес и за бъдещите поколения;
– тази философия е отразена в логото със символа за безкрайност – безкрайна прегръдка, непрекъснати изследвания, насочени към съвършенство на ефективни, безопасни и устойчиви решения;
– тези 100 години представляват важен крайъгълен камък и ново начало в настоящия енергиен преход: Riello да бъде референтен играч в индустриалната и културната промяна;
– в Riello препроектирането на бъдещето е част от минало на компанията;
– изобретението на технологията за горене на Pilade Riello промени начина, по който индустриите произвеждат топлинна енергия;
– силата на Riello е резултат от технологичните иновации, умения и опит, които фирмата е придобила през своята 100-годишна история.

Какви са насоките за бъдеще на Riello?

Разработване на системи, използващи чиста енергия, електричество и хибридни системи, зелен водород и биогорива. Тяхната отговорност е да предоставят устойчиви решения за благосъстоянието на хората, като се грижат за чистотата на планетата.

Решенията са предназначени да увеличат максимално комфорта на тези, които ги използват, независимо дали става дума за крайния битов потребител или приложение в индустрията. Проектирани за лесна употреба и поддръжка.

Модернизацията лабораторията за научни изследвания и на заводите Riello, както и техният стриктен контрол са ключови инструменти за икономическа полза за потребителя.

Иновациите са резултат от споделен процес, който обединява уменията на вътрешния персонал с многостранен опит, но също и на мрежа от компетентни и надеждни партньори.

Да бъдеш отговорен означава също да предлагаш равни възможности за растеж на хора с различни умения и опит. Ето защо фирмата цени разнообразието и е убедена, че множеството гледни точки прави разликата за устойчив бизнес модел.

Фирма Калория е официален представител на Riello за България повече от 25 години. Екипът следва принципите на работа и политиката на Riello.

На основа професионалния си опит Калория посреща нуждите на всеки клиент за правилен избор на горивна техника и съоръжения с битово или индустриално приложение. Специалистите предлагат всички възможни варианти за  избор и техническо осигуряване според индивидуалните нужди, като най-добрата инвестиция за клиента.

За повече информация – Калория.

Може да харесате още...