pixel

Riello отпразнува своята 100 годишнина

riello

400 клиенти, партньори и колеги, се събраха, за да отпразнуват заедно 100 години Riello в престижната сграда на двореца Гран Гуардия във Верона.

riello

Изобретението на Pilade Riello за горивна технология в малък цех в Леняго, близо до Верона, промени начина, по който индустриите произвеждат топлина и топла вода. 100-годишна история на етапи и развитие, които днес ни доведоха до глобален отпечатък и иновативна и непрекъснато нарастваща продуктова гама, приложима за жилищния, търговския и промишления сектор.

riello

В дискусия за бъдещо развитие на горивната техника с експерти от индустрията, влючващи:
– Saif Siddiqui, President, Global Comfort Solutions,
– Francois Audo, VP & GM, Carrier Global Comfort Solutions Europe and Riello
– Federica Sabbati, Secretary General of the European Heating Industry,
– Leonardo D’Acquisto Head of Public Affairs at Italgas,
– Angela Tumino, Director of the Internet of Things Observatory at Politecnico di Milano,
обсъдихме предизвикателствата и възможностите, очертани от Европейския съюз с пакета Green Deal-Fit for 55 и планът REPowerEU.

„Гордеем се с нашата история и многото решения в процес на разработване, които позволяват на нашите клиенти да се изправят пред енергийния преход в ЕС“, каза Франсоа Аудо.

„Вярваме, че термопомпите, хибридните системи и готови за водород технологии, задвижвани от IoT решения за многократно енергийно управление, ще бъдат ефективна и гъвкава комбинация, която да придружава постепенното премахване на изкопаемите горива през следващите няколко десетилетия.“

riello

За повече информация – Калория.

Може да харесате още...