Romstal Ecoheat – правилната въздушно-водна термопомпа за вашия дом

romstal

Romstal Ecoheat е модерна термопомпа въздух-вода, която все повече се използва на национално ниво. Много от партньорите инсталатори на Romstal я предпочитат, защото е изключително лесна за инсталиране, но и защото носи редица предимства за потребителя, които не могат да бъдат пренебрегнати. По този начин монтажниците не се колебаят да препоръчат този тип термопомпа, която ще успее да затопли или охлади всеки дом според нуждите.

Състои се от вътрешен хидравличен блок и външен модул. Монтира се бързо и лесно от специалист. Трябва да се отбележи, че няма да се нуждае от допълнителна защита срещу замръзване, тъй като свързващите тръби между външното тяло и вътрешното тяло са заредени с хладилен агент.

Произведени от Midea, ексклузивните продукти на Romstal Ecoheat имат ниска консумация на енергия, както подсказва самото име.

Термопомпите имат това голямо предимство да поемат енергията, присъстваща във въздуха около нас, безплатна енергия и особено неограничена. Благодарение на този режим на работа 75% от енергията, произведена от термопомпата, се поема безплатно, директно от природата.

romstal

Друго непосредствено предимство на термопомпата Romstal Ecoheat е, че вече не е нужно да се притеснявате за съхранение на дърва или зареждане с гориво, нито за почистването на оборудването или мръсотията, получени в резултат на използването им.

Къща, обслужвана от една от термопомпите въздух-вода Ecoheat, ще получи желания комфорт без почти никакви допълнителни разходи, като същевременно защитава околната среда.

За да постигнете най-добри резултати, Romstal препоръчва този тип продукти да се използват заедно със системи за подово отопление и обслужваната къща да бъде добре изолирана. Термопомпата може да се справи и с производството на битова гореща вода, която може да бъде получена чрез добавяне към системата на специален бойлер, с увеличена серпентина, който позволява разтоварването на топлинна енергия.

romstal

Romstal Ecoheat работи в режим на повишена безопасност, особено ако я сравним с използването на газови котли или котли на дърва. В този случай вече няма да имате нужда от комин или газова връзка.

Ще се възползвате и от факта, че термопомпата може да се управлява много прецизно. Тя се доставя с дистанционно управление със сензорни бутони, което има вграден сензор за температура и може да се монтира дори на 150 метра от устройството, гарантирайки бърза реакция във всеки един момент.

Въпреки че първоначалната цена на термопомпа може да изглежда по-висока, трябва да знаете, че ще възстановите напълно инвестицията. Ecoheat е проектирана за да гарантира дългосрочна експлоатация, което означава, че ще направите значителни икономии на сметката за електричество, помагайки да намалите бюджета, разпределен за сметките всеки месец.

Romstal_shema

Термопомпата Ecoheat може да управлява спомагателни източници на отопление (подаване на топлина от слънчеви панели, газови котли, котли на твърдо гориво).

Наред с други характеристики споменаваме, че позволява регулиране на температурата на термичния агент в две различни температурни зони.

За финал ще споменем, че термопомпите са най-ефективното оборудване за производство на топлинна енергия за отопление, охлаждане и подготовка на битова гореща вода. Избирайки термопомпа от Romstal, вие правите екологичен и ефективен избор, който значително ще подобри темпото ви на живот

Повече информация и други атрактивни продукти може да намерите на сайта на Ромстал България.

Може да харесате още...