pixel

РУВЕКС

През 1993 г. Рувекс е една от първите фирми в страната, която започва цялостно изграждане на локални отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване. Особено внимание се отделя на намаляването на вредните емисии и опазването на околната среда, като една от основните цели на производителите е повишаване на енергийната ефективност на уредите и използване на възобновяеми енергийни източници.

Следвайки поставените цели, Рувекс обновява всички свои сфери на дейност и дава преимущество на високата производителност, енергоспестяването и екологията. Успехът на фирмата през годините се основава на истинските стойности в отоплението – качество, надеждност и трайност.

Като един от пионерите в изграждането на локални отоплителни системи в България фирмата има над 1000 завършени обекта с безспорно качество на проектираните и изпълнените котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи.
Изградената система за обслужване и развитата дистрибуторска мрежа позволяват бързо удовлетворяване на потребностите на клиентите в цялата страна.

Рувекс е сертифицирана по ISO 9001:2000 от август 2005 г., което е допълнителна гаранция за обслужване по европейските стандарти.
През 2005 г. фирмата получава награда от Global за най-успешен дистрибутор на алуминиеви радиатори на европейския пазар, а на Международния панаир в Пловдив през 2006 г. спечелва златен медал със серията газови кондензни котли Innovens MC на De Dietrich.

През 2017 г. Рувекс АД изгражда нова Бизнес сграда в гр. София, кв Младост 4, която разполага със собствена складова база, голям шоурум и офис площи- Очаквайте още информация скоро!

Търсейки съвършенство,  Рувекс винаги е новатор в бранша и така успява да печели бъдещето.

Phone +359 2 976 15 15
post [email protected]
www ruvex.bg
adress София, ул. Професор Александър Танев 11

Може да харесате още...